Amerikaanse blues-artiest Joe Bonamassa te zien in AFAS Live en Kursaal

Joe Bonamassa
Amerikaanse blues-artiest Joe Bonamassa te zien in AFAS Live en Kursaal
Door sjoertb op 25 september 2023 - 12:00 Joe Bonamassa, de Amerikaanse bluesgitarist en zanger, komt samen met zijn getalenteerde band onze kant op.

Met een mix van nieuwe nummers en geliefde klassiekers uit zijn rijke carrière geeft Joe Bonamassa opnieuw shows in de lage landen. Hij wordt erkend als een van de meest gevierde live-artiesten van onze tijd. Met drie Grammy-nominaties en vier Blues Music Awards op zijn naam, heeft hij zijn plek als blues-rock superster volledig verdiend. Meer dan 40 albums zijn uitgebracht, waaronder zowel studio- als live-opnames. Daarnaast is hij een productieve songwriter en heeft hij talloze albums geproduceerd, waaronder 'Crown' van Eric Gales, dat werd genomineerd voor Best Contemporary Blues Album bij de GRAMMY Awards in 2023.

Op 6 oktober brengt hij zijn nieuwe album 'Blues Deluxe Vol. 2' uit ter ere van het 20-jarig jubileum van 'Blues Deluxe'.

De concerten:
07-04-2024 - Kursaal Oostende, Oostende (tickets)
12-04-2024 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)

Op 29 september start de voorverkoop. Om 09:00 uur voor de show in Kursaal. Stel hier een reminder in. Om 11:00 uur start die dag de ticketverkoop voor het concert in AFAS Live. Hier kun je een herinnering instellen.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg news

NIEUWE EUROPESE TOURNEE THUNDERCAT LANGS BRUSSEL,...Thundercat, muzikale maestro, wonderbassist en ondertussen wereldster staat...

Sophie Ellis-Bextor1

SOPHIE ELLIS-BEXTOR MET NIEUW ALBUM NAAR NEDERLAND... In 2002 brak de Britse zangeres Sophie Ellis-Bextor door met haar hit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.