concert: Joe Bonamassa in AFAS Live op VRIJDAG 12 APRIL 2024

  • Joe Bonamassa
    Joe Bonamassa - 21/3 - HMH
    © Erik Knevelbaard
  • Joe Bonamassa
    Joe Bonamassa - 21/3 - HMH
    © Erik Knevelbaard

Podiuminfo foto's van Joe Bonamassa in AFAS Live

VR.
12 APR
JOE BONAMASSA Black Box, 20:00 uur AFAS Live, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Joe Bonamassa

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 12 april 2024.
Dat is 15 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Overzicht tickets Joe Bonamassa in AFAS Live
Tickets Joe Bonamassa
DE VOLGENDE TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 12 apr
Joe Bonamassa
AFAS Live, Amsterdam
€ 66,08 - 263,12
vr 12 apr
Joe Bonamassa - VIP Package
AFAS Live, Amsterdam
€ 612,50

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse bluesgitarist en -zanger komt met zijn band met gerenommeerde muzikanten en een set list met nieuwe nummers en favorieten uit zijn uitgebreide carrière. Bonamassa’s muzikale loopbaan is gestaag gegroeid in de loop der jaren en blijft zich versterken. Vorig jaar behaalde hij zijn zesentwintigste nummer 1 notering in de Billboard Blues albumlijst, een record.

Joe Bonamassa wordt erkend als een van de meest gevierde livemuzikanten van vandaag. Met onder meer drie Grammy nominaties en vier Blues Music Awards op zijn naam kan hij met recht een blues-rock superster genoemd worden. Hoewel hij nog maar halverwege de veertig is, heeft Bonamassa zich al gevestigd als een levende legende met een indrukwekkende catalogus die meerdere genres bestrijkt. Hij bracht meer dan 40 albums uit, zowel studio- en live-opnames, en is creatieve samenwerkingen aangegaan in zijprojecten zoals Black Country Communion en Rock Candy Funk Party.

Daarnaast is hij een vruchtbare songwriter en heeft hij talloze albums geproduceerd, waaronder ‘Crown’ van Eric Gales, dat genomineerd werd voor Best Contemporary Blues Album bij de GRAMMY Awards 2023.

Foto's van Joe Bonamassa

Foto Joe Bonamassa te Joe Bonamassa - 21/3 - HMH Foto Joe Bonamassa te Joe Bonamassa - 30/04 - Ziggo Dome Foto Joe Bonamassa te Joe Bonamassa - 10/03 - Koninklijk Theater Carré Foto Joe Bonamassa te Holland International Blues Festival 2018 - Zaterdag Foto Joe Bonamassa te Joe Bonamassa Foto Joe Bonamassa te Joe Bonamassa - 30/04 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 116 foto's van Joe Bonamassa

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden