Nieuwe Europese tournee Thundercat langs Brussel, Utrecht en Amsterdam

review: Transition Festival 2017 Thundercat
Nieuwe Europese tournee Thundercat langs Brussel, Utrecht en Amsterdam
Door RobZ op 25 september 2023 - 12:01 Thundercat, muzikale maestro, wonderbassist en ondertussen wereldster staat bekend om zijn overstijgende mix van genres en heeft ondertussen een onuitwisbare stempel gedrukt op de muziekscène.

Thundercat is het soloproject van uit Los Angeles afkomstige producer, zanger en virtuoze bassist Stephen Bruner. Zijn carrière begon in trashmetal-hardcorepunkformatie Suicidal Tendencies, maar na het verlaten van de band maakte Bruner al snel naam met zijn eigen muziek. De vindingrijke mix van seventies funk, r&b en punk met fusioninvloeden scoort niet voor niks ruim 11,5 miljoen maandelijkse Spotify luisteraars.

In april is Thundercat weer drie keer te zien in de BeNeLux. Op dinsdag 9 april geeft hij een concert in Ancienne Belgique. Een dag later, op woensdag 10 april dus, is Thundercat ook te zien in de Ronda van TivoliVredenburg. Op 11 april doet Thundercat ook nog de Paradiso in Amsterdam aan.

Tickets voor beide concerten gaan op vrijdag 29 september om 11:00 uur in de verkoop. Het kost je ongeveer 35 euro om aanwezig te zijn. Hier koop je tickets voor Thundercat in Ancienne Belgique. Tickets voor Thundercat in TivoliVredenburg koop je hier. Ga je liever naar het concert van Thundercat in Paradiso, sla dan hier je slag.


Zoals altijd kunnen we je ook een email sturen om je te herinneren aan de start van de kaartverkoop. Stel hier je ticketreminder in voor de shows in Utrecht en/of Brussel.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tony Hadley

SPANDAU BALLET-ZANGER TONY HADLEY NAAR HAARLEM,...Eightiesicoon Tony Hadley , frontman van het legendarische Spandau Ballet,...

Joe Bonamassa

AMERIKAANSE BLUES-ARTIEST JOE BONAMASSA TE ZIEN IN... Joe Bonamassa , de Amerikaanse bluesgitarist en zanger, komt samen met zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.