Joe Bonamassa met nieuw album langs Lotto Arena en Ziggo Dome

Joe Bonamassa
Joe Bonamassa met nieuw album langs Lotto Arena en Ziggo Dome
Door RobZ op 06 september 2021 - 11:11 Met een succesvolle solo-carrière van meer dan dertien jaar is Joe Bonamassa één van de meest geprezen gitaristen wereldwijd. Sinds 2000 bracht de man maar liefst veertien studioplaten uit. 29 oktober 2021 komt het 15e studio-album van Joe Bonamassa uit. Dit album heet 'Time Clocks'. Reden genoeg voor de aankondiging van een nieuwe Europese tournee om dit werk aan zijn publiek voor te stellen.

De Amerikaanse bluesgitarist en -zanger treedt op met een groep zorgvuldig geselecteerde topmuzikanten. Naast nummers van zijn nieuwe, 15e solo studioalbum, speelt hij ook nummers van andere albums uit zijn uitgebreide catalogus, zoals ‘Royal Tea’, ‘Redemption’, ‘Blues of Desperation’ en ‘The Ballad of John Henry’ plus enkele klassieke Bonamassa-publieksfavorieten.

Op 24 april 2022 geeft Joe Bonamassa een concert in de Lotto Arena te Antwerpen. Op 30 april komt ook Amsterdam aan de beurt met een concert in de Ziggo Dome.

Tickets voor de concerten gaan vrijdag 10 september om 9:00 uur in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor Joe Bonamassa in de Ziggo Dome. Hier kan je terecht voor tickets voor zijn Joe Bonamassa in Lotto Arena. In de Ziggo Dome gaan tickets voor een vanaf prijs van 88,48 euro. In Lotto Arena, Antwerpen betaal je tussen de 58 en 115 euro.

Wil je een email ontvangen op het moment dat de voorverkoop begint? Stel dan een ticketreminder in voor het concert van je gading. Dat kan via de ticketreminder links voor de Lotto Arena en/of de Ziggo Dome.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Wombats

NIEUWE EUROPESE TOURNEE BRENGT THE WOMBATS IN BELGIË...De Engelse indieband The Wombats brak in 2007 door met Let’s Dance To Joy...

ziggoDomelogo

2CELLOS DOET AFSCHEIDTOURNEE LANGS O.A. ZIGGO DOME... Na 10 jaar '2CELLOS’, 1,4 miljard YouTube views, zes studioalbums en meer dan...

REACTIES

Avatar kuifje
ma 06 sep 2021 15:43

kuifje Vanaf 88,48 euro? Is wel heel duur.

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.