Joe Bonamassa voor exclusief BeNeLux concert naar Antwerpen

Joe Bonamassa
Joe Bonamassa voor exclusief BeNeLux concert naar Antwerpen
Door noasgallery op 24 juni 2024 - 11:50 De bluesrockgitarist Joe Bonamassa, bekend om zijn geweldige gitaarspel en samenwerkingen met grootheden als Eric Clapton, B.B. King en John Lee Hooker, komt naar de Lotto Arena in Antwerpen en geeft daar een exclusief Benelux-concert op 10 mei 2025.

Joe Bonamassa is geboren in New York. Op zijn vierde begon hij al met het bespelen van de gitaar en op zijn achtste speelde hij de blues als een veteraan. In 2000 kwam zijn solo live album A new day yesterday uit. Klassieke blues, nieuwe blues, Amerikaanse blues, Britse blues, Bonamassa beheerst het allemaal.

Klik hier om tickets te kopen voor Joe Bonamassa. De kaartverkoop start op vrijdag 28 juni om 10.00 uur. Tickets hebben een vanafprijs van 58 euro.

Wil je de ticketverkoop niet missen? Stel hier gerust een reminder in.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Joe Bonamassa in Lotto Arena
Tickets Joe Bonamassa
za 10 mei
Lotto Arena, Antwerpen
€ 58,00 - 220,00
Paradiso logo nieuw

INDIE-ICOON BEABADOOBEE IN NOVEMBER NAAR ANCIENNE...Brits Indie-Icoon Beabadoobee komt met haar ''This is how tomorrow moves...

Pantera2

PANTERA KONDIGT NIEUWE EUROPESE TOUR AAN: CONCERTEN... Na een succesvolle tournee in 2023, keert Pantera volgend jaar terug naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.