concert: Joe Bonamassa in Kursaal Oostende op ZONDAG 07 APRIL 2024

  • Joe Bonamassa
    Joe Bonamassa - 21/3 - HMH
    © Erik Knevelbaard
  • Joe Bonamassa
    Joe Bonamassa - 21/3 - HMH
    © Erik Knevelbaard
ZO.
07 APR
JOE BONAMASSA 20:00 uur Kursaal Oostende, Oostende
2024
Hoofdprogramma Joe Bonamassa
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Joe Bonamassa in Kursaal Oostende
Tickets Joe Bonamassa:
zo 07 apr
Kursaal Oostende, Oostende

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse bluesrockgitarist Joe Bonamassa deelde wereldwijd podia met bluesgoden als Eric Clapton, B.B. King of John Lee Hooker en wordt alom geprezen voor zijn fenomenale gitaarspel. Op zondag 7 april 2024 komt hij voor een uniek concert naar Kursaal Oostende.

Zijn passage deze zomer op Gent Jazz ligt nog vers in het geheugen en wie erbij was, kan getuigen dat de nu 46-jarige Joe Bonamassa op het hoogtepunt van zijn kunnen speelt. Wie op zijn twaalfde mag openen voor een legende als B.B. King beschikt op zo’n jonge leeftijd al over een stevige dosis muzikale bagage. Bonamassa heeft die door de jaren heen alleen maar uitgebreid, resulterend in een veertigtal albums waaronder vijftien soloplaten. Hij is de enige artiest die al 26 keer de top van de Billboard Blues Albums bereikte.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Kursaal Oostende in Oostende. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Kursaal Oostende in Oostende? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Joe Bonamassa in Kursaal Oostende plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Joe Bonamassa

Foto Joe Bonamassa te Joe Bonamassa - 10/3 - Effenaar Foto Joe Bonamassa te Joe Bonamassa - 6/10 - MartiniPlaza Foto Joe Bonamassa te Holland International Blues Festival 2018 - Zaterdag Foto Joe Bonamassa te Joe Bonamassa - 10/3 - Effenaar Foto Joe Bonamassa te Joe Bonamassa - 21/3 - HMH Foto Joe Bonamassa te Sena Performers European Guitar Award - 21/05 - Gebouw T
 
Bekijk alle 104 foto's van Joe Bonamassa

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan