concert: Joe Bonamassa in Kursaal Oostende op ZONDAG 07 APRIL 2024

  • Joe Bonamassa
    Joe Bonamassa - 21/3 - HMH
    © Erik Knevelbaard
  • Joe Bonamassa
    Joe Bonamassa - 21/3 - HMH
    © Erik Knevelbaard
ZO.
07 APR
JOE BONAMASSA 20:00 uur Kursaal Oostende, Oostende
2024
Hoofdprogramma Joe Bonamassa

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 07 april 2024.
Dat is 20 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Joe Bonamassa in Kursaal Oostende
DEZE Joe Bonamassa TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 07 apr
Kursaal Oostende, Oostende

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse bluesrockgitarist Joe Bonamassa deelde wereldwijd podia met bluesgoden als Eric Clapton, B.B. King of John Lee Hooker en wordt alom geprezen voor zijn fenomenale gitaarspel. Op zondag 7 april 2024 komt hij voor een uniek concert naar Kursaal Oostende.

Zijn passage deze zomer op Gent Jazz ligt nog vers in het geheugen en wie erbij was, kan getuigen dat de nu 46-jarige Joe Bonamassa op het hoogtepunt van zijn kunnen speelt. Wie op zijn twaalfde mag openen voor een legende als B.B. King beschikt op zo’n jonge leeftijd al over een stevige dosis muzikale bagage. Bonamassa heeft die door de jaren heen alleen maar uitgebreid, resulterend in een veertigtal albums waaronder vijftien soloplaten. Hij is de enige artiest die al 26 keer de top van de Billboard Blues Albums bereikte.

Foto's van Joe Bonamassa

Foto Joe Bonamassa te Bospop 2007 Foto Joe Bonamassa te Joe Bonamassa - 10/03 - Koninklijk Theater Carré Foto Joe Bonamassa te Joe Bonamassa Foto Joe Bonamassa te Joe Bonamassa - 10/03 - Koninklijk Theater Carré Foto Joe Bonamassa te Joe Bonamassa - 12/04 - AFAS Live Foto Joe Bonamassa te Joe Bonamassa - 21/3 - HMH
 
Bekijk alle 116 foto's van Joe Bonamassa

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest