Rob de Nijs wil allerlaatste concert in de Ziggo Dome geven

Rob de Nijs
Rob de Nijs wil allerlaatste concert in de Ziggo Dome geven
Door melissavkoldam op 06 december 2021 - 11:21 Rob de Nijs is van plan om nog een laatste afscheidsconcert te geven in april 2022, in de Ziggo Dome in Amsterdam. De zanger van 78 zegt in gesprek met De Telegraaf dat zijn optreden in het Sportpaleis in Antwerpen hem zo veel energie heeft gegeven, dat hij het toch nog aandurft.

De Nijs, die lijdt aan de ziekte Parkinson, zegt dat het afscheidsconcert in België eind november hem een ''boost'' heeft gegeven.

De datum voor het optreden is nog niet bekend, maar dat het concert er komt is zeker. "Het verloop van de pandemie is zo grillig dat je pas laat aan de kaartverkoop moet beginnen. Als het dan weer niet zou lukken, geeft het anders alleen maar rompslomp. Dus we hopen van wel, maar zeker weten doen we het pas over een paar weken, en nog: wat is dán 'zeker weten'?" Maar hij zegt ook: ,,We gaan het sowieso doen, want mensen roepen: waarom wel in België, maar niet in Nederland? En daar hebben ze natuurlijk eigenlijk wel gelijk in.”

Sportpaleis Antwerpen news

THE CURE IN NOVEMBER NAAR SPORTPALEIS EN ZIGGO DOMEThe Cure gaat in 2022 op Europese tour met 44 shows in 22 landen. Op woensdag...

AFAS Live

STING IN MAART NAAR AFAS LIVE Componist, singer-songwriter, acteur, auteur en activist Sting verhuisde in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.