Nieuwe datum voor afscheidsconcert Rob de Nijs in Ziggo Dome

Rob de Nijs
Nieuwe datum voor afscheidsconcert Rob de Nijs in Ziggo Dome
Door chloetzintzoglou op 16 mei 2022 - 13:36 Het afscheidsconcert 't Is mooi geweest' van Rob de Nijs vindt plaats in de Ziggo Dome op woensdag 22 juni 2022. Het uitverkochte concert zou eerder dit jaar gehouden worden op zondag 10 april, maar Rob de Nijs lag toen met corona in het ziekenhuis. Nu is er dus een nieuwe datum gevonden.

Rob de Nijs is een Nederlandse zanger. Zijn carrière begint in 1962 als hij een talentenjacht wint met zijn band genaamd Rob de Nijs & The Lords. Daarmee kreeg hij een platencontract. Het nummer ‘Ritme van de regen uit 1963 wordt een grote hit, dat bijna in totaal 100.000 exemplaren wordt verkocht. In hetzelfde jaar deed hij mee aan het Songfestival. Daarnaast deed hij ook televisie.

Het laatste concert van Rob de Nijs is uitverkocht. Gekochte tickets van het verplaatste concert blijven geldig. Om nog aan tickets te komen kan je TicketSwap checken.Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefEd Sheeran

ED SHEERAN TREEDT OP MET MAISIE PETERS EN CAT BURNS... Ed Sheeran komt in juli onze kant op voor een reeks concerten. Eerder werd...

Sum 41

SUM 41 MET SIMPLE PLAN LANGS TILBURG EN BRUSSEL IN... Op dinsdag 18 oktober komt Sum 41 naar 013 te Tilburg. De dag daarna, op 19...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.