Scala Theater komt met nieuwe concerten van HEAVN en Rob de Nijs en extra concert Suzan & Freek

HAEVN
Scala Theater komt met nieuwe concerten van HEAVN en Rob de Nijs en extra concert Suzan...
Door RobZ op 10 september 2020 - 14:31 Meer goed nieuws van het Scala Theater in Utrecht. Vorige week konden we al melden dat er maar liefst 10.000 tickets over de digitale toonbank waren gegaan en vandaag laat het theater weten nog meer concerten toe te voegen aan hun agenda. Het theater heeft HEAVN bereid gevonden om toch nog een optreden te geven in 2020. Dit concert gaat plaatsvinden op 10 december. Ook Rob de Nijs komt spelen in het Scala Theater. De 't is mooi geweest' tournee van de Nederlandse zanger komt op 13 november langs in Utrecht. Bovendien waren de al aangekondigde concerten van Suzan & Freek zo snel uitverkocht dat er besloten is tot een extra concert op 16 oktober.

De kaartverkoop voor deze drie nieuwe shows is per direct begonnen. Via de onderstaande links zorg je dat je aanwezig bent. Tickets kosten 37,75 of 45,75 euro per stuk. Voor een duo-ticket of een ticket voor een box voor vier personen betaal je natuurlijk meer.

16-10-2020 - Suzan & Freek - Scala theater, Utrecht (tickets)
13-11-2020 - Rob de Nijs - Scala theater, Utrecht (tickets)
10-12-2020 - HAEVN - Scala theater, Utrecht (tickets)

Het SCALA Theater bestaat uit drie verdiepingen met 129 loges, aparte trapopgangen en wandelpaden. Op deze wijze is een intieme setting gecreëerd, waar gasten boven, onder en naast elkaar geplaceerd worden en tevens dichtbij het podium blijven. Door de ruime opzet en indeling, heeft het publiek de garantie van veilige shows met ruime in- en uitgangen en ontvangstfoyers die voldoen aan alle RIVM-richtlijnen. Tickets voor het Scala Theater kunnen per 1, 2 of 4 (een box) gekocht worden.


Eerder kondigde het Scala theater al concerten en cabaretvoorstellingen aan van onder andere Boef, Edwin Evers, Daniël Arends, Patrick Laureij, Snelle en Waylon. Hier check je het complete programma van het Scala Theater tot nu toe.ADE 2019

PARADISO KONDIGT EERSTE CORONAPROOF ADE LIVESHOWS...Onder de noemer ADE Specials presenteert Amsterdam Dance Event van 21 tot en...

Yung Nnelg

YUNG NNELG NAAR SIMPLON, PATRONAAT EN DYNAMO Nieuwe shows van de rapper Yung Nnelg zijn zojuist aangekondigd. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.