Rob de Nijs na een half jaar weer op het podium in Scala Theater, 013 en Mecc Maastricht

Rob de Nijs
Rob de Nijs na een half jaar weer op het podium in Scala Theater, 013 en Mecc Maastricht
Door JenitaPostma op 10 september 2020 - 11:45 Na een afwezigheid van 6 maanden, doordat hij gediagnosticeerd was met de ziekte van Parkinson, laat het management van Rob de Nijs weten dat het gezien de omstandigheden “uitstekend” gaat met de zanger. Zo goed zelfs, dat hij weer enkele optredens heeft ingepland.

Rob de Nijs is bekend Nederlandse zanger. Hij heeft zich ontwikkeld van een verlegen 18-jarige jongeman (in 1962) tot een zelfverzekerde en alom gerespecteerde topartiest. De Nijs die al 57 jaar hits scoort met nummers als 'Ritme Van De Regen', 'Jan Klaassen De Trompetter', 'Dag Zuster Ursula', 'Malle Babbe' en 'Banger Hart' staat op 13 november in het Scala Theater in Utrecht, 12 december in het MECC in Maastricht en 21 en 22 december geeft hij een optreden in 013 in Tilburg. Ook staat hij op 16 januari 2021 in het Antwerpse Sportpaleis. Dit laatste concert werd begin dit jaar aangekondigd als zijn allerlaatste concert ooit.

Daarnaast maakt hij momenteel de laatste opnames voor zijn nieuwe album 't Is Mooi Geweest', dat samen met een boek over de zanger begin november verschijnt.

Op een rijtje ziet de komende tournee van Rob de Nijs er zo uit:

13-11-2020 - Rob de Nijs - Scala theater, Utrecht (tickets)
12-12-2020 - Rob de Nijs - MECC, Maastricht (tickets)
21-12-2020 - Rob de Nijs - 013, Tilburg (uitverkocht)
22-12-2020 - Rob de Nijs - 013, Tilburg (uitverkocht)
16-01-2021 - Rob de Nijs - Voor Het Laatst - Sportpaleis, Antwerpen (tickets)

De kaartverkoop voor de concerten in het Scala Theater, Sportpaleis Antwerpen en Mecc Maastricht zijn al begonnen. Via de bovenstaande ticketlinks kan je zorgen dat je aanwezig bent. De shows van Rob de Nijs die Tilburg Theaters in 013 organiseert zijn al uitverkocht.Yung Nnelg

YUNG NNELG NAAR SIMPLON, PATRONAAT EN DYNAMONieuwe shows van de rapper Yung Nnelg zijn zojuist aangekondigd. De...

Patronaat news

ROCKBAND GOLD IN PATRONAAT ÉN OP LIVESTREAM TE ZIEN GOLD komt op 23 oktober een speciale anniversary show spelen in het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.