Sting in maart naar AFAS Live

Sting Stadspark Live 2019 Irwan Notosoetarso
Sting in maart naar AFAS Live
Door melissavkoldam op 06 december 2021 - 10:51 Componist, singer-songwriter, acteur, auteur en activist Sting verhuisde in 1977 naar Londen om samen met Stewart Copeland en Andy Summers The Police te vormen. De band bracht vijf studioalbums uit, won zes GRAMMY Awards en twee BRITs, en werd in 2003 opgenomen in The Rock and Roll Hall of Fame.

Als een van ‘s werelds meest onderscheidende soloartiesten heeft Sting nog eens 11 GRAMMY Awards, twee BRITs, een Golden Globe, een Emmy, vier Oscar-nominaties, een TONY-nominatie, Billboard Magazine’s Century Award en MusiCares 2004 Person of the Year.

Op vrijdag 25 maart geeft Sting een optreden in AFAS Live, wat in het teken staat van zijn My Songs Tour. Kaarten voor het concert gaan in de verkoop op vrijdag 10 december om 10:00 uur en kosten tussen de €79 en €95. Kaarten voor Sting in AFAS Live koop je hier.

Komende zomer is Sting ook te zien op het Bospop festival. Een show in België is nog niet aangekondigd.

Sting’s My Songs concert is een uitbundige en dynamische show vol met nummers uit zijn glansrijke carrière, die de 17-voudig Grammy Award winnaar met zowel The Police als soloartiest schreef. Het concert “neemt de fans mee op een muzikale reis door de tijd”, met “hits als “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne” en “Demolition Man” en is geprezen tot een “meesterlijk optreden van begin tot eind”. Fans kunnen deze avond ook “Englishman in New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle” en nog veel meer hits verwachten.

Tijdens deze tour wordt Sting vergezeld door een elektrisch rockensemble met Dominic Miller (gitaar), Josh Freese (drums), Rufus Miller (gitaar), Kevon Webster (keyboard), Shane Sager (harmonica), en met Melissa Musique en Gene Noble (achtergrond zangers). Joe Sumner is mee op tour als special guest.

Seintje ontvangen als de kaartverkoop begint?
Schrijf je hier in om een reminder te ontvangen.





Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ziggoDomelogo

ROB DE NIJS WIL ALLERLAATSTE CONCERT IN DE ZIGGO...Rob de Nijs is van plan om nog een laatste afscheidsconcert te geven in april...

ziggodomenews

SHAWN MENDES GEEFT EXTRA SHOW IN AHOY ROTTERDAM Sinds zijn doorbraak in 2015 met hitsingle 'Stitches’ is Shawn Mendes niet...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.