The Cure in november naar Sportpaleis en Ziggo Dome

The Cure
The Cure in november naar Sportpaleis en Ziggo Dome
Door melissavkoldam op 06 december 2021 - 12:40 The Cure gaat in 2022 op Europese tour met 44 shows in 22 landen. Op woensdag 23 november 2022 staat de iconische Britse band in het Sportpaleis in Antwerpen en op 25 november staan ze in de Ziggo Dome. Als special guest nemen ze The Twilight Sad mee.

De band rondom zanger en gitarist Robert Smith is voor het eerst weer sinds 2016 met een eigen concert in Nederland te zien. Toen werden fans in een uitverkochte Ziggo Dome na 8 jaar wachten beloond met een bijna 3 uur durende show.

De kaartverkoop start op vrijdag 10 december. Voor de show in het Sportpaleis begint de verkoop om 10:00 uur en voor de show in de Ziggo Dome om 12:00 uur. De ticketprijzen verschillen ook ietsjes.

Voor The Cure in het Sportpaleis ben je tussen de €45,30 en €78,91 kwijt en kaarten voor The Cure in de Ziggo Dome gaan vanaf €50,40.

The Cure debuteerde in 1979 met het album ‘Three Imaginary Boys’. De grote doorbraak van de band kwam echter een jaar later met de single ‘A Forest’ van het opvolgende album ‘Seventeen Seconds’.

Seintje krijgen als de kaartverkoop begint?
Schrijf je hier in voor een reminder voor het Sportpaleis.
Schrijf je hier in voor een reminder voor de Ziggo Dome.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets The Cure in Sportpaleis
Tickets The Cure
KIES TICKET
wo 23 nov
The Cure
Sportpaleis, Antwerpen
€ 45,30 - 78,91
vr 25 nov
The Cure - Tour Euro 22
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 50,40 - 84,00
AFAS Live

OLIVIA RODRIGO IN JUNI NAAR VORST NATIONAAL EN AFAS...Het langverwachte debuutalbum van Olivia Rodrigo genaamd ‘SOUR’ kwam direct...

ziggoDomelogo

ROB DE NIJS WIL ALLERLAATSTE CONCERT IN DE ZIGGO... Rob de Nijs is van plan om nog een laatste afscheidsconcert te geven in april...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.