Extra concert Above & Beyond in Gashouder Amsterdam Westerpark

Above & Beyond
Extra concert Above & Beyond in Gashouder Amsterdam Westerpark
Door RobZ op 11 juni 2021 - 10:41 Afgelopen dinsdag werd bekend dat Above & Beyond een concert gaat geven in de Gashouder in het Amsterdamse Westerpark. De voorverkoop van dit concert startte vanochtend en verliep zo voorspoedig dat er besloten is tot een extra concert. Ook op 10 maart 2022 staat het Britse dancetrio in de Gashouder in Amsterdam.

Het is alweer even geleden dat de groep uit Londen, dat bestaat uit Jonathan "Jono" Grant, Tony McGuinness en Paavo Siljamäki, in Nederland te zien was. In 2016 stond het trio in het kader van de 200ste jubileum van hun Group Therapy radioshow (ABGT200) voor een uitverkocht Ziggo Dome en in 2019 werden Electronic Family Festival en A State of Trance aangedaan.

De mannen van Above & Beyond lopen al twee decennia voorop in elektronische dansmuziek. De oprichters van de Anjunabeats en Anjunadeep record labels en hosts van de radioshow Group Therapy, dat wekelijks miljoenen danceliefhebbers bereikt, hebben twee Grammy nominaties ontvangen voor de anthems van Northern Soul (feat. Richard Bedford) en We’re All We Need (feat Zoë Johnston).

Tickets voor het extra concert van Above & Beyond in de Gashouder gaan vanmiddag, vrijdag 11 juni om 16:00 uur in de voorverkoop. Via deze link koop je tickets voor Above & Beyond op 10 maart in de Gashouder. Tickets kosten net als voor het concert op 11 maart 54,90 euro. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.

Via deze link koop je tickets voor het nu bijna uitverkochte concert van Above & Beyond op 11 maart.BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Above & Beyond in Westergasfabriek
Tickets Above & Beyond
KIES TICKET
do 10 mrt
Above & Beyond
Westergasfabriek, Amsterdam
€ 54,88
vr 11 mrt
Above & Beyond
Westergasfabriek, Amsterdam
€ 54,88
Devin Townsend

DEVIN TOWNSEND NAAR ANCIENNE BELGIQUEProgressive metal, melodieuze rock met invloeden uit de jazz, blues,...

Tones and I

TONES AND I SCHUIFT TOURNEE DOOR NAAR FEBRUARI;... Vorig jaar maart stond Tones and I met haar aanstekelijke pop nog voor een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.