Devin Townsend naar Ancienne Belgique

review: Devin Townsend Project - 09/03 - 013 Devin Townsend Project
Devin Townsend naar Ancienne Belgique
Door RobZ op 11 juni 2021 - 12:04 Progressive metal, melodieuze rock met invloeden uit de jazz, blues, industrial of zelfs symfonische rock, bij Devin Townsend komt het allemaal aan bod. Nadat hij als 19-jarige meewerkt aan een album van Steve Vai richt hij al snel zijn eigen band Strapping Young Lad op, waarmee hij snelle en agressieve trash metal maakt. Ook zijn soloalbums zijn stuk voor stuk fascinerende kunstwerken waarbij hij altijd zijn veelzijdigheid toont.

Op woensdag 20 april komt hij met zijn eclectische muziek naar het podium van de Ancienne Belgique in Brussel waar hij zijn nieuwe album ‘Lightwork’, waarvan de release voorzien is in het voorjaar van 2022, komt voorstellen.

Tickets kosten 33 euro en gaan op maandag 14 juni om 10:00 uur in de verkoop. Via deze link koop je tickets. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint. Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

Bestel tickets Devin Townsend in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Devin Townsend
wo 20 apr
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 33,00
Corona virus1

VANAF 30 JUNI MOGEN ALLE FESTIVALS EN CONCERTEN WEER...Goed en belangrijk nieuws voor ons concert- en festivalliefhebbers....

Above & Beyond

EXTRA CONCERT ABOVE & BEYOND IN GASHOUDER AMSTERDAM... Afgelopen dinsdag werd bekend dat Above & Beyond een concert gaat geven...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.