Tones and I schuift tournee door naar februari; concert in Antwerpen toegevoegd

Tones and I
Tones and I schuift tournee door naar februari; concert in Antwerpen toegevoegd
Door RobZ op 11 juni 2021 - 10:30 Vorig jaar maart stond Tones and I met haar aanstekelijke pop nog voor een uitverkochte Melkweg. Haar eerste tour door Europa en Noord Amerika moest vervolgens onderbroken worden door de coronacrisis. Dit gaf de singer/songwriter de tijd om in de luwte verder aan haar aankomend debuutalbum te werken. Welcome To The Madhouse, met onder meer de hits Fly Away en het meeste recente Won’t Sleep verschijnt op 16 juli. De aankondiging van de tour wordt vandaag vergezeld met de release van een nieuwe single; Cloudy Day.

Het concert dat Tones and I op 19 oktober in Afas Live zou geven wordt verplaatst naar 24 februari 2022. Ook wordt er een concert in Antwerpen toegevoegd aan de tournee. Op 15 februari 2022 staat Tones and I in de Lotto Arena.

De Australische Tones And I begon in 2018 als straatartiest en heeft inmiddels twee megahits op haar naam staan -‘Johnny Run Away’ en ‘Dance Monkey-’. Gewapend met een plastic keyboardje trok de muzikante naar kustplaats Byron Bay waar ze haar liedjes voor toevallige voorbijgangers speelde. Die werden al snel zo enthousiast van haar aanstekelijke songs dat zelfs de politie de feestende massa meerdere malen op moest breken.

Tickets voor Tones and I in Afas Live koop je hier. De voorverkoop voor het concert in de Lotto Arena start maandag 14 juni om 10:00 uur. Via deze link koop je tickets die tussen de 30 en 45 euro kosten.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Tones and I in Lotto Arena
Tickets Tones and I
KIES TICKET
di 15 feb
Tones and I
Lotto Arena, Antwerpen
€ 30,00 - 45,00
do 24 feb
Tones And I
AFAS Live, Amsterdam
€ 35,84
Above & Beyond

EXTRA CONCERT ABOVE & BEYOND IN GASHOUDER AMSTERDAM...Afgelopen dinsdag werd bekend dat Above & Beyond een concert gaat geven...

Navarone

NAVARONE SPEELT 8 SHOWS IN DOORNROOSJE &... Tijdens de pandemie heeft Navarone niet stilgezeten. De band tekende bij...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.