In the picture: Vampire Weekend, Sigrid, Volbeat, Devin Townsend, Matt Simons, Lizzo en meer

Sigrid - TivoliVredenburg news_groot
In the picture: Vampire Weekend, Sigrid, Volbeat, Devin Townsend, Matt Simons, Lizzo en...
Door Cartman91 op 20 november 2019 - 13:06 Het festivalseizoen is inmiddels al afgelopen, wel zijn er uiteraard nog concerten te bezoeken. Bij deze optredens zijn regelmatig onze fotografen aanwezig om mooie kiekjes te maken. Hierbij dan ons wekelijkse overzicht, met deze week onder andere Vampire Weekend, Sigrid, Volbeat, Devin Townsend, Matt Simons, Lizzo en meer.


Vampire Weekend (AFAS Live)

Vampire Weekend (foto: Anne-Marie Kok)


Tijdens de gemakkelijke overwinning van het Nederlands Elftal tegen Estland in de Johan Cruyff ArenA stond Vampire Weekend even verderop in de AFAS Live te spelen. De laatste keer dat de New Yorkse band hier stond was zes jaar geleden, toen de zaal nog Heineken Music Hall heette. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van Vampire Weekend.


Sigrid (TivoliVredenburg)

Sigrid (foto: Britt Crooswijk)


Met genoeg hits op zak kon de Noorse zangeres Sigrid het uitverkochte TivoliVredenburg inpakken. Voor het volledige verslag van Sigrid neem je hier een kijkje.


Volbeat (Ziggo Dome)

Volbeat (foto: Serge Hasperhoven)


Met Danko Jones en Baroness in het voorprogramma kon de avond met Volbeat in de Ziggo Dome al niet meer stuk. Bekijk ook het complete verslag van het concert.


Devin Townsend (013)

Devin Townsend (foto: Nico Reinders)


Na een kort opwarmertje van Haken gaf Devin Townsend een show in 013. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het concert van Devin Townsend in 013 te Tilburg.


Matt Simons (Hedon)

Matt Simons (foto: René Obdeijn)


De Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons gaf op 17 november een optreden in Hedon te Zwolle. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden in Hedon.


Lizzo (AFAS Live)

Lizzo (foto: Joyce van Doorn)


De Amerikaanse zangeres Melissa Jefferson, beter bekend als Lizzo had met Juice en Tempo (samen met Missy Elliot) grote hits te pakken en werd ook meteen een boegbeeld voor body positivism. Op 18 november stond zij met haar Cuz I Love You Too tour in AFAS Live. Bekijk ook het complete fotoverslag van de show in AFAS Live.


Electric Six (Q-Factory)

Electric Six (foto: Andrea Roell)


Met slechts twee hits (Danger! High Voltage en Gay Bar) stond de Amerikaanse band Electric Six op 16 november in de Amsterdamse Q-Factory. Zie ook het volledige fotoverslag van de show in Q-Factory.


Afgelopen week waren we verder nog bij concerten van Oliver Tree in de Melkweg, The Osmonds in De Vorstin, Starcrawler in Rotown, Arid in Mezz, Yung Gravy in de Melkweg en Temples in Paradiso Noord.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBroken Brass Ensemble

BROKEN BRASS ENSEMBLE MET NIEUW WERK OP TOUR DOOR...Het Broken Brass Ensemble gaat komend jaar weer op tour. Dit doen zij met...

Princess Nokia

PRINCESS NOKIA IN 2020 NAAR PARADISO Princess Nokia komt in 2020 naar Nederland. Op 16 maart zal ze een optreden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.