PODIUM: Q-Factory Amsterdam

 
foto Q-Factory Amsterdam
logo Q-Factory Amsterdam
ADRES Atlantisplein 1 1093 NE Amsterdam Nederland
zoek overnachting
 

Q-Factory AGENDA

Missen wij concerten in onze agenda van Q-Factory Amsterdam? Gebruik onze submit-functie.

logo Q-Factory Amsterdam
ADRES Atlantisplein 1 1093 NE Amsterdam Nederland
zoek overnachting
 

ALGEMENE INFORMATIE

Q-Factory is het grootste muziekmakerscentrum van Europa en biedt artiesten en creatievelingen in alle disciplines de mogelijkheden om te repeteren, op te treden of opnames te maken. Q-Factory is een culturele werkplaats waar talenten hun creativiteit optimaal en professioneel kunnen ontplooien.

Capaciteit:
Grote zaal: 1000
Kleine zaal: 300..

Bekijk alle Q-Factory Amsterdam informatie
 

Overnachten na een concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van de Q-Factory in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

ROUTE EN KAART

Q-Factory is uitstekend te bereiken met openbaar vervoer, waaronder tram 9 (halte Pretoriusstraat) en trein (station Amsterdam Muiderpoort).

Parkeren
In de Oostpoort is een Q-Park aanwezig. Het tarief van deze parkeergarage is € 1,- per 20 min / max dagtarief € 12,-. De ingang bevind zich aan de Polderweg 92 1093KP Amsterdam. Uitgang: Atlantisplein direct voor Q-Factory.

Bekijk complete route naar Q-Factory Amsterdam
 

TICKETVERKOOP

Voorverkoop van tickets voor het Q-Factory programma gebeurt via Ticketmaster. Tickets kunnen in de voorverkoop op twee manieren besteld worden: telefonisch via 0900-300 1250 (60 cpm) en online op w..

Bekijk alle Q-Factory ticketinformatie