Princess Nokia in 2020 naar Paradiso

Princess Nokia
Princess Nokia in 2020 naar Paradiso
Door larissapronk op 20 november 2019 - 12:50 Princess Nokia komt in 2020 naar Nederland. Op 16 maart zal ze een optreden geven in de grote zaal van Paradiso. Tkay Maidza zal deze show openen.

Destiny Nicole Frasqueri, beter bekend onder haar artiestennaam Princess Nokia, is een Amerikaanse rapper. Ze begon haar carrière onder de naam Wavy Spice. In 2017 bracht ze haar album '1992 Deluxe' uit. Dit haalde de top 25 van de Billboard Heatseekers Chart. Princess Nokia wilt met haar muziek symbool staan voor de eindeloze mogelijkheden die je als artiest hebt. Op Spotify is haar nummer 'Tomboy' meer dan 12 miljoen keer beluisterd. Op 15 november 2019 bracht ze haar meest recente single 'Balenciaga' uit.

Tkay Maidza is een in Zimbabwe geboren singer-songwriter en rapper uit Australië. In 2016 bracht ze haar debuutalbum 'Tkay' uit. Ze is bekend van haar nummers 'Brontosaurus', 'Ghost' en 'M.O.B.'. Ze heeft samengewerkt met artiesten als Troye Sivan en HOLYCHILD.

Reguliere tickets kosten €25,50 en gaan aankomende vrijdag 22 november om 12:00 uur in de verkoop. Tickets voor het concert van Princess Nokia in Paradiso koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Princess Nokia in Paradiso begint.

Sigrid - TivoliVredenburg news

IN THE PICTURE: VAMPIRE WEEKEND, SIGRID, VOLBEAT,...Het festivalseizoen is inmiddels al afgelopen, wel zijn er uiteraard nog...

Darlyn

DARLYN OP ALBUM-TOUR LANGS NEDERLANDSE POPPODIA Darlyn gaat vanaf maart 2020 op tour door Nederland. De tour staat in het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.