Muse neemt Andy Burrows en Swmrs mee als voorprogramma naar Goffertpark

Andy Burrows
Muse neemt Andy Burrows en Swmrs mee als voorprogramma naar Goffertpark
Door op Op 27 juni staat Muse in het Goffertpark te Nijmegen. De show staat in het teken van hun Simulation Theory World Tour die op 22 februari aftrapte in Houston. In november 2018 bracht Muse hun album Simulation Theory uit en natuurlijk gingen ze daarmee uitgebreid op tournee.

Vandaag is bekendgemaakt dat de groep Andy Burrows en Swmrs mee neemt voor hun show in Goffertpark.

Andy Burrows voormalig drummer van Razorlight en schrijver van onder andere de wereldhit ‘America’, brengt 19 oktober 2012 een soloalbum uit genaamd Company. Dit album is na The Colour Of My Dreams uit 2008 het tweede soloalbum van de Brit.

SWMRS begon ooit als Emily's Army. En die Emily, een nichtje van zanger Max en gitarist Cody, leed aan taaislijmziekte. Met hun bandje wilden geld inzamelen en de ziekte onder de aandacht brengen. Aan aandacht geen gebrek met de zoon van Green Day’s Billie Joe Armstrong achter de drums. Maar SWMRS is gelukkig ook gewoon een steengoeie band. Met Ramones, Beach Boys en The Clash als voorbeelden. Dat betekent dus: rauwe energie en zeemzoete harmonieen.

Tickets voor het concert van Muse zijn al in de verkoop gegaan. Een normaal kaartje kost 59 euro en kan je via deze link kopen Je hebt een Premium Ticket Bundle voor 224 euro en deze kan je kopen via deze link.
Als laatste optie wordt er een Simulation Theory Enhanced Experience aangeboden voor 379 euro en die kan je hier kopen.

My baby

MY BABY DOET EXTRA SHOWS IN EUROPA, WAARONDER IN...De Amsterdamse formatie MY BABY heeft net de clubtour achter de rug en zal...

013tilburgklein

DENZEL CURRY MET NIEUW ALBUM VOOR EXCLUSIEVE SHOW... Denzel Curry is een Amerikaanse rapper, zanger en songwriter. Opgegroeid in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.