Maroon 5 in juni voor concert naar Goffertpark

Maroon 5
Maroon 5 in juni voor concert naar Goffertpark
Door RobZ op 15 november 2022 - 10:53 De multi-platina en Grammy Award winnende band Maroon 5 heeft headline shows en festival data aangekondigd in het Verenigd Koninkrijk en Europa in 2023, waaronder een show in het Goffertpark in Nijmegen op zondag 25 juni.

De tour aankondiging omvat ook meerdere festivaloptredens in Europa, waaronder Prague Rocks in Tsjechië, Tinderbox in Denemarken en Main Square Festival in Frankrijk.

Maroon 5 staat niet alleen bekend als één van de meest solide bands in de popmuziek, maar ook als één van de grootste acts van de 21e eeuw. De band wist al snel fans en critici te overtuigen met hun hybride rock/R&B geluid dat ze introduceerden op hun debuutalbum ‘Songs About Jane’. De band uit Los Angeles heeft tot op heden drie GRAMMY® Awards, meer dan 90 miljoen verkochte albums en 550 miljoen verkochte singles wereldwijd op hun naam staan. Met hun muziek behaalden zij al gouden en platina certificaties in meer dan 35 landen.

Tickets voor het concert in het Goffertpark gaan vrijdag 18 november om 10:00 uur in de verkoop. Hier koop je tickets voor Maroon 5 in het Goffertpark. Er geldt een vanaf-prijs van 89,60 euro. Zoals altijd kunnen we je herinneren aan de start van de verkoop met een reminder-email. Stel hier zo'n ticketreminder in.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



AFAS Live

SON MIEUX NOVEMBER VOLGEND JAAR NAAR AFAS LIVE;...Son Mieux geeft op vrijdag 24 november 2023 een concert in AFAS Live. Het...

kangdaniel

KANGDANIEL IN FEBRUARI VOOR HET EERST NAAR NEDERLAND De Zuid-Koreaanse zanger KANGDANIEL komt op 2 februari 2023 voor het...

REACTIES

Avatar romy74
di 15 nov 2022 12:46

romy74 Zo zo die zijn niet bang

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.