Guitar lover?! Dit zijn een paar niet te missen concerten in 2024

review: Sena Performers European Guitar Award - 21/05 - Gebouw T Joe Bonamassa
Guitar lover?! Dit zijn een paar niet te missen concerten in 2024
Door RobZ op 17 mei 2024 - 11:23 Ben je klaar om je concertagenda voor 2024 te vullen? Met een reeks spectaculaire liveoptredens in het vooruitzicht, staat ons een muzikaal feest te wachten. Van de energieke punkrock van Green Day tot de indrukwekkende show van P!NK en de rockanthems van Nickelback, er is genoeg te beleven. Hieronder een paar concerten uit die je dit jaar niet wilt missen!

Green Day: The Saviors Tour - 19 juni 2024, Gelredome, Arnhem
Green Day heeft een diepe impact gehad op de punkrockscene sinds hun doorbraak in de vroege jaren '90. Bekend om hun maatschappijkritische teksten en aanstekelijke melodieën, brengt de band rondom frontman Billie Joe Armstrong altijd een energieke show, waarbij de gitaar een centrale rol speelt. Mis hun The Saviors Tour niet als je fan bent van echte punkrock.

P!NK: Summer Carnival Tour 2024 - 10 & 11 juli 2024, Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
P!NK staat bekend om haar krachtige stem en dynamische podiumpresentatie, met een mengeling van pop, rock en R&B. Haar concerten zijn vaak een visueel spektakel met luchtacrobatiek en energieke dansroutines. De Summer Carnival Tour belooft een feestelijke sfeer waar de energie van het podium spat.

Nickelback: Get Rollin’ World Tour - 26 mei 2024, Ziggo Dome, Amsterdam
Nickelback, afkomstig uit Canada, heeft wereldwijd succes behaald met hun toegankelijke mix van rock en post-grunge. Ondanks verdeelde meningen onder critici, blijft de band enorm populair bij een breed publiek. Hun hits zoals "How You Remind Me" zullen zeker deel uitmaken van de Get Rollin' World Tour, waarbij de krachtige elektrische gitaar niet te missen valt.

Madness: The Sound of Madness Tour - 19 september 2024, Martiniplaza, Groningen
Madness, de Britse ska- en popband die bekendstaat om hits zoals "Our House" en "It Must Be Love", komt naar Amsterdam met hun 'The Sound of Madness Tour'. Deze veteranen van de ska-revival uit de late jaren '70 staan bekend om hun energieke shows en het vermogen om een feeststemming te creëren met hun aanstekelijke mix van muzikale stijlen. Mis deze kans niet om deze iconische band live te ervaren.

Of je nu houdt van de doordringende klanken van een elektrische gitaar of de krachtige vocalen van een popicoon, deze aankomende concerten bieden voor ieder wat wils. Zorg dat je op tijd bent met het verkrijgen van tickets via Ticketmaster, en bereid je voor op enkele onvergetelijke muzikale avonden!


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefDotan news

DOTAN ZES PODIA LANGS MET 'A LITTLE LIGHT IN THE... Dotan maakt bekend op tour te gaan. In het kader van 'A Little Light In The...

Ladies of Soul

EXTRA SHOW LADIES OF SOUL IN ZIGGO DOME De Ladies of Soul , bestaande uit Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.