Denzel Curry met nieuw album voor exclusieve show naar 013

Denzel Curry
Denzel Curry met nieuw album voor exclusieve show naar 013
Door Brittneyverhage op 22 mei 2019 - 11:18 Denzel Curry is een Amerikaanse rapper, zanger en songwriter. Opgegroeid in Carol City, Florida, Hij begon te rappen terwijl hij in de zesde klas zat en begon aan zijn eerste mixtape in 2011, toen hij naar school ging. Gezegend met een indrukwekkende rapflow omlijst met goede beats, die hij op drie mixtapes en twee albums uitspuugt, is Denzel Curry op zijn 23e al een naam van formaat.

Eerder stond hij in Melkweg en Trix. Vandaag heeft hij bekendgemaakt dat hij met zijn nieuwe album 'ZUU' een exclusieve show in 013 gaat geven op 8 december 2019. Komende zomer is Denzel Curry ook te zien op Rock Werchter en Roskilde.

Tickets voor het concert van Denzel Curry in 013 gaan op vrijdag 24 mei 2019 om 10:00 uur in de verkoop. Via deze link kan je tickets kopen voor het concert. Een ticket kost 27.90 euro.






Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Goffertpark

MUSE NEEMT ANDY BURROWS EN SWMRS MEE ALS...Op 27 juni staat Muse in het Goffertpark te Nijmegen. De show staat in het...

Paradiso logo nieuw

TOUR BRONCHO LANGS HET STROOMHUIS EN PARADISO Broncho is een Amerikaanse indie-rockband uit Norman, Oklahoma. De band...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.