Malieveld Den Haag verwelkomt Muse in juni

review: Muse - 27/06 - Goffert Park Muse
Malieveld Den Haag verwelkomt Muse in juni
Door PhaedraW op 12 september 2022 - 10:18 Op woensdag 7 juni 2023 gaat het Malieveld zich vullen met vele Muse-fans, want dan komt Muse terug naar Nederland! Na hun theater tour in oktober, waaronder een uitverkochte show in Carré Amsterdam, neemt Muse de Will Of The People Tour in juni/juli 2023 door Europa. Als voorprogramma nemen ze rockband Royal Blood mee.

Wereldwijd staat Muse bekend als één van de beste live acts. Met hun alternatieve spacerock en intense live shows neemt de band hun publiek als het ware mee naar een andere dimensie. De laatste keer dat Muse in Nederland te zien was, speelden ze in de Ziggo Dome. Podiuminfo was daar toen aanwezig voor een verslag in woord en beeld. In de zomer van 2019 was Muse ook nog te zien in het Goffertpark in Nijmegen.

Kaarten voor Muse in Den Haag zijn te koop vanaf 16 september om 10:00 en kosten vanaf €79,52. Er geldt een ticket-limiet van 6 kaarten. Hier koop je tickets voor Muse op het Malieveld op 7 juni.

Wil je graag een reminder ontvangen zodra de tickets in de verkoop gaan? Stel dan hier gelijk de reminder in voor Muse op het Malieveld!


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



meau

GROOTSTE SHOWS TOT NU TOE VOOR MEAU IN VOORJAAR 2023De Nederlandstalige indiepop zangeres MEAU komt met haar grootste shows tot...

Coldplay

LIVESTREAMEVENT COLDPLAY IN NEDERLANDSE BIOSCOPEN Met de Music Of The Spheres Tour komt Coldplay op 29 oktober op het witte...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.