concert: Anne Soldaat in EKKO op ZONDAG 03 JANUARI 2010

  • Anne Soldaat
    Crystal Ball - 24/9 - Melkweg
    © Arend Jan Hermsen
  • Anne Soldaat
    Anne Soldaat - 18/11 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
ZO.
03 JAN
ANNE SOLDAAT 16:30 uur EKKO, Utrecht
2010
Hoofdprogramma Anne Soldaat
Voorprogramma Maurits Westerik

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 03 januari 2010.
Dat is 5229 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Anne Soldaat is sinds Daryll-Ann wel wat gewend qua lofuitingen, maar de veren die hij afgelopen jaar uit z'n onderrug kon trekken zijn waarschijnlijk niet meer te tellen. Jubelende recensies voor prachtalbum In Another Life en ook live maakt de Soldaat grote indruk. Niet in het minst als gitarist, zoals Volkskrant-recensist Gijsbert Kamer laatst nog optekende.

In EKKO is Anne Soldaat de laatste jaren een vaste en zeer welkome gast, al dan niet in combinatie met zijn muzikale vrienden. Deze keer speelt hij in het kader van de Culturele Zondagen - Nieuwjaarsduik samen met Maurits Westerik (GEM) zijn 10 favoriete covers. Wie weet zit Lonely Sea van de Beach Boys er ook wel tussen! Wordt het zo toch nog een beetje weekend van het kippenvel.

Foto's van Anne Soldaat, Maurits Westerik

Foto Anne Soldaat te Bent van Looy - 20/10 - Rotown Foto Anne Soldaat te Anne Soldaat - 18/11 - Tivoli Foto Anne Soldaat te Anne Soldaat - 18/11 - Tivoli Foto Anne Soldaat te Anne Soldaat - 18/11 - Tivoli Foto Anne Soldaat te Bent van Looy - 10/06 - TivoliVredenburg Foto Anne Soldaat te Paaspop 2013 - dag 2
 
Bekijk alle 39 foto's van Anne Soldaat
Bekijk alle 2 foto's van Maurits Westerik

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest