De kerstshow Clean Pete gaat coronaproof door met o.a. Lucky Fonz III, Anne Soldaat en Thijs Boontjes

Clean Pete 2
De kerstshow Clean Pete gaat coronaproof door met o.a. Lucky Fonz III, Anne Soldaat en...
Door JenitaPostma op 22 september 2020 - 12:48 De jaarlijkse Kerstshow van Clean Pete gaat door, ondanks de uitbraak van het coronavirus. De concerten worden dit jaar coronaproof georganiseerd en zullen plaats vinden in De Kleine Komedie, TivoliVredenburg en De Vereeniging.

Clean Pete zijn tweelingzussen genaamd Loes en Renee, de zussen hebben altijd een ongekende fascinatie voor kerst gehad. Hun vorig jaar uitgebrachte kerstalbum “Gloria’ werd erg goed ontvangen, hiermee kwamen zij met vijf sterren in De Volkskrant ook werden ze benoemd in de lijst van beste nieuwe kerstplaten in hét Amerikaanse muziektijdschrift te Rolling Stone. Er zullen ook bijzondere gastoptredens komen met onder andere Lucky Fonz III, Anne Soldaat, Thijs Boontjes en Ruben Hein met een mix van kerstklassiekers en nieuwe kerstnummers.

Hieronder vind je de datums van de concerten, samen met de link naar de kaartverkoop.

14-12-2020 - CLEAN PETE'S KERSTSHOW - De Kleine Komedie, Amsterdam (tickets)
23-12-2020 - CLEAN PETE'S KERSTSHOW - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
24-12-2020 - CLEAN PETE'S KERSTSHOW - Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen (tickets)

Tickets zijn per direct beschikbaar en kosten in TivoliVredenburg en de Vereeniging ongeveer 25 euro. Voor het concert in de Kleine Komedie zijn de tickets met een vanaf prijs van 35 euro wat duurder.
Randy Newman

RANDY NEWMAN VINDT NIEUWE DATUMS VOOR ZIJN 8 BENELUX...De singer-songwriter Randy Newman komt juni 2021 voor een reeks concerten...

S10

S10 OP ALBUMTOUR DOOR NEDERLAND EN BELGIË O.A. LANGS... Rapper/zangeres S10 is dit najaar live te zien in negen steden in Nederland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.