Clean Pete geeft een kerstshow bij podia o.a De Oosterpoort, TivoliVrendenburg en De Kleine Komedie

Clean Pete 2
Clean Pete geeft een kerstshow bij podia o.a De Oosterpoort, TivoliVrendenburg en De...
Door KaylynB op 12 oktober 2020 - 14:34 Clean Pete komt in december met een kerstshow langs o.a. de Oosterpoort en TivoliVredenburg. De tweelingzussen Loes en Renée vormen samen Clean Pete. Ze hebben altijd al een fascinatie voor kerst gehad. Het kerstalbum Gloria, die vorig jaar uitkwam behaalde in de Volkskrant vijf sterren en kreeg een benoeming in de lijst van de beste nieuwe kerstplaten in hét Amerikaanse muziektijdschrift de Rolling Stone.

Bij de kerstshow worden alle registers opengetrokken. Verwacht gastoptredens van Thijs Boontjes, Ruben Hein, Anne Soldaat en Lucky Fonz III. Met een mix van kerstklassiekers en nieuwe kerstnummers.

De kaartverkoop voor deze shows is direct van start gegaan. Hieronder kan je de data en de locatie vinden van de kerstshow van Clean Pete.

14-12-2020 - De Kleine Komedie, Amsterdam tickets
20-12-2020 - De Oosterpoort, Groningen
23-12-2020 - TivoliVredenburg, Utrecht tickets
24-12-2020 - De Vereeniging, Nijmegen ticketsziggoDomelogo

AVOND VAN DE FILMMUZIEK-CONCERTEN IN ZIGGO DOME... De Avond van de Filmmuziek -concertern die de afgelopen paar dagen (9 - 11...

Joep Beving

JOEP BEVING GAAT MET ZIJN TOUR NAAR ZES ZALEN DOOR... Joep Beving brengt in december zijn minimalistische pianospel naar diverse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.