event: Nacht (3+) - Dadodans in De Oosterpoort op MAANDAG 17 FEBRUARI 2025

MA.
17 FEB
NACHT (3+) - DADODANS Grote zaal, 16:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2025

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor dinsdag 28 februari 2023 in onze agenda, maar werd verplaatst naar maandag 17 februari 2025.

Bestel tickets voor dit concert
ma 17 feb
€ 12,50 - 10,00
Start voorverkoop: donderdag 06 juni 12:00 uur Nog dg uur min sec tot voorverkoop begint
Stuur mij herinnering als voorverkoop begint

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Het is aardedonker en muisstil, de spanning van de zwarte nacht is om te snijden. In de verte verschijnen sterren. Eerst één voor één, dan fonkelen er honderden, duizenden naast de smalle ellips van de wassende maan.Horen we dat nou goed en knettert daar een kampvuurtje? We horen getrommel. Een groepje neuriet en zingt om de wilde dieren in het bos te verjagen en samen te zijn. Er wordt gedronken en gedanst, we horen glazen klinken en voeten stampen. Vlagen van muziek trekken voorbij: een slaaplied? Of is het de uil geweest? De struiken ritselen, de krekels tjirpen, wilde dieren roepen… samen maken ze de muziek van de nacht.NaCHT is een coproductie van Dadodans en het Utrechtse muziekensemble Insomnio, dat gespecialiseerd is in hedendaagse klassieke muziek. NaCHT is een dansvoorstelling met livemuziek voor families met kinderen met de leeftijd tussen 2 en 8 jaar.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Oosterpoort in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Nacht (3+) - Dadodans in De Oosterpoort plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]