concert: NOFX in Ketelhuis op ZATERDAG 18 MEI 2024

  • NOFX
    Lowlands 2010
  • NOFX
    Lowlands 2010
ZA.
18 MEI
NOFX 20:00 uur Ketelhuis, Eindhoven
2024
Hoofdprogramma NOFX
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets NOFX in Ketelhuis
Tickets NOFX:
Weet waar je koopt!
za 18 mei
Ketelhuis, Eindhoven

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

NOFX stopt ermee na 40 jaar totale punkrockchaos en gaat met een knal dr' uit en bij JERA ON AIR doen ze graag mee aan die waanzin!

Tijdens de laatste etappe van hun “40 jaar, 40 steden, 40 nummers” tour zal NOFX op 18 en 19 mei 2024 optreden in de prachtige stad Eindhoven-Holland. NOFX zal elke avond ongeveer 40 nummers afleveren, waaronder verschillende albums en zeldzaamheden, zij zullen ervoor zorgen dat elke setlist uniek is en gevuld met absolute knallers!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ketelhuis in Eindhoven. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ketelhuis in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat NOFX in Ketelhuis plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van NOFX

Foto NOFX te Jera On Air 2018 - Zaterdag Foto NOFX te Roskilde 2010 Foto NOFX te Lowlands 2010 Foto NOFX te Lowlands 2010 Foto NOFX te Jera On Air 2018 - Zaterdag Foto NOFX te Lokerse Feesten 2019 - Dinsdag
 
Bekijk alle 24 foto's van NOFX

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen