concert: Fun Lovin' Criminals in Melkweg op ZATERDAG 18 MEI 2024

  • Rudeboy Plays Urban Dance Squad feat. DJ DNA
    Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2023
    © Anja de Bruijn
  • Fun Lovin' Criminals
    Pinkpop Classic 2010
    © Erik Luyten
ZA.
18 MEI
FUN LOVIN' CRIMINALS Max, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Fun Lovin' Criminals
Toegang 50 incl lidmaatschap

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Maak je klaar voor een avond vol raprock met deze double bill! In 1996 brak Fun Lovin’ Criminals door met het debuutalbum ‘Come Find Yourself’, een mix van filmische hiphop, rock-‘n-roll, blues-jazz en latin-soul. De single 'Scooby Snacks', bekend van het samplen van Tarantino-films, stond 17 weken op de Billboard-hitlijst en behaalde goud in de VS. Inmiddels tourt de groep zonder Huey, maar neemt bassist Brian Leiser nu de rol van vaardige frontman op zich.

Rapper Rudeboy en DJ DNA spelen het werk van de legendarische crossover-band Urban Dance Squad. De groep brak snel door met hun unieke mix van funk, soul, jazz, punk, rock en hiphop. Hun invloed strekte zich uit naar bands als Rage Against the Machine, terwijl ze gelijkgestemde peers waren van The Beastie Boys en Red Hot Chili Peppers. Wereldwijde tours, een indrukwekkende live reputatie, en erkenning in de Verenigde Staten, inclusief uitnodigingen van David Bowie en U2 als support, kenmerkten hun carrière.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Fun Lovin' Criminals in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Fun Lovin' Criminals, Rudeboy Plays Urban Dance Squad feat. DJ DNA

Foto Fun Lovin' Criminals te Pinkpop Classic 2010 Foto Fun Lovin' Criminals te Tuinfeest Nirwana 2007 Foto Fun Lovin' Criminals te Fun Lovin' Criminals - 15/11 - Patronaat Foto Fun Lovin' Criminals te Fun Lovin' Criminals - 15/11 - Patronaat Foto Fun Lovin' Criminals te Fun Lovin' Criminals - 09/01 - Paradiso Foto Fun Lovin' Criminals te Fun Lovin' Criminals - 09/01 - Paradiso
 
Bekijk alle 52 foto's van Fun Lovin' Criminals
Bekijk alle 5 foto's van Rudeboy Plays Urban Dance Squad feat. DJ DNA

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan