concert: Tim Akkerman in P3 op VRIJDAG 10 MEI 2024

  • Tim Akkerman
    Tim Akkerman - 16/3 - Mezz
    © Diewertje Linders
  • Tim Akkerman
    Songbird Festival 2012
    © Charles Batenburg
VR.
10 MEI
TIM AKKERMAN Café, 20:00 uur P3, Purmerend
2024
Hoofdprogramma Tim Akkerman
Toegang €21,70

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Tim Akkerman, een ervaren muzikant met een diepgaande passie voor zijn vak, neemt het publiek mee op een intieme muzikale reis met zijn church tour door kleine kapelletjes in Nederland gaan doen. Hij komt naar de Keyserkerk in P3

In deze intieme setting kunnen de toeschouwers genieten van Tim’s indrukwekkende stem, zijn bekwaamheid als muzikant en de diepgaande betekenis achter zijn nummers. Door de intieme sfeer van de kapelletjes wordt de muziek van Tim nog indringender en worden zijn teksten nog persoonlijker.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in P3 in Purmerend. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van P3 in Purmerend? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tim Akkerman in P3 plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Tim Akkerman

Foto Tim Akkerman te Bevrijdingsfestival Den haag Foto Tim Akkerman te Tim Akkerman - 16/3 - Mezz Foto Tim Akkerman te Bevrijdingsfestival Den haag Foto Tim Akkerman te Bevrijdingsfestival Den haag Foto Tim Akkerman te Tim Akkerman - 16/3 - Mezz Foto Tim Akkerman te Songbird Festival 2012
 
Bekijk alle 16 foto's van Tim Akkerman

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws