Tim Akkerman geeft theaterconcert met fanfarekorps

Tim Akkerman news_groot
Tim Akkerman geeft theaterconcert met fanfarekorps
Door KayleeV op 03 oktober 2023 - 11:09 Tim Akkerman, de Nederlandse muzikant en componist, viert zijn ruim 20-jarige muzikale carrière met een bijzonder project. Akkerman werd aanvankelijk bekend als de leadzanger en gitarist van de Haagse band DI-RECT. In maart 2009 nam hij de beslissing om uit de band te stappen en zijn weg te vervolgen als soloartiest.

In samenwerking met Andels Fanfare Corps, een bekende naam in de klassieke blaasmuziekwereld met 130 jaar geschiedenis, brengen Tim Akkerman en het fanfarekorps een unieke 'fusion of melodies' naar het publiek. Samen bundelen ze hun muzikale krachten om een ervaring te creëren waarin de composities van Tim, bekende pop- en rocknummers en klassieke hoogtepunten samenkomen in een nieuw en verrassend arrangement. Deze 'fusion of melodies' belooft een harmonieuze mix van genres te zijn, resulterend in een verfrissende luisterervaring.

Het concert vindt plaats op zaterdag 25 november om 20:00 uur in Theater de Bussel in Oosterhout. Tickets zijn beschikbaar voor 25 euro. Hier kun je je tickets kopen voor de show van Tim Akkerman en Andels Fanfare Corps.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

GASLIGHT ANTHEM MET NIEUW ALBUM OP TOUR LANGS...De Amerikaanse rockband The Gaslight Anthem is afkomstig uit de staat New...

Parov Stelar

OOSTENRIJKSE ARTIEST PAROV STELAR OP TOURNEE LANGS... De Oostenrijkse artiest Marcus Fuereder, bekend als Parov Stelar, kondigt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.