Corona special: overzicht van live-stream concerten met o.a. Joris Voorn en Elton John

Elton John news_groot
Corona special: overzicht van live-stream concerten met o.a. Joris Voorn en Elton John
Door Cartman91 op 26 maart 2020 - 15:35 Normaal vind je op woensdag hier de rubriek 'In the picture', maar vanwege de bekende maatregelen omtrent het Corona-virus zijn podia en theaters gesloten en kunnen onze verslaggevers en fotografen vanzelfsprekend geen verslagen voor onze sites maken.

In zo goed als heel Europa worden geen concerten meer gehouden. Het gevolg van deze maatregel is dat artiesten geen inkomstenbron meer hebben en hun concerten (soms tegen een donatie) via social media streamen. Hier springen wij op in en maken er tijdelijk (zolang de Corona-crisis aanhoudt) een wekelijks overzicht van streams die je kan bekijken! Deze week (voor één keer op de donderdag) met Joris Voorn, Elton John, Booster Festival en het eerste online festival in Nederland van NPO Radio 2.

Joris Voorn
Live vanuit Paradiso | vrijdag 27 maart 14:00 uur

Paradiso zal met regelmaat live-concerten live-streamen via de social kanalen. Morgen (27 maart) is het de beurt aan Joris Voorn. Meld je aan via de knop in onderstaand bericht om jezelf uit te nodigen voor de live-stream.
NPO Radio 2's Eerste Online Festival
Online festival | vrijdag 27 maart 18:00 uur - 00:00 uur

NPO Radio 2 zal morgen (27 maart) het eerste online festival van Nederland uitzenden. Op het programma staan Marlijn Weerdenburg, Steffen Morrison, Danny Vera, Darlyn, Ed Struijlaart, Elske DeWall, Tim Akkerman, 3JS, Ilse DeLange, Voltage, Judy Blank & Pablo van de Poel (DeWolff) en Ongekend Talent. De optredens zijn te volgen via de Youtube-kanalen van de artiesten zelf (hieronder op een rijtje), Radio 2 zal ook schakelen tussen de optredens en op de radio uitzenden. Hieronder het tijdschema van het festival:Youtube-kanaal Marlijn Weerdenburg
Youtube-kanaal Steffen Morrison
Youtube-kanaal Danny Vera
Youtube-kanaal Darlyn
Youtube-kanaal Ed Struijlaart
Youtube-kanaal Elske DeWall
Youtube-kanaal Tim Akkerman
Youtube-kanaal 3JS
Youtube-kanaal Ilse DeLange
Youtube-kanaal Voltage
Youtube-kanaal Judy Blank + Pablo van de Poel (DeWolff)


Elton John
iHeart Living Room Concert For America | zondag 29 maart 02:00 uur (NL tijd)

De legendarische Britse zanger Sir Elton John pakt het anders aan, hij organiseert een benefietconcert om geld in te zamelen voor de Corona-crisis. Behalve Elton zelf zullen ook Billie Joe Armstrong (Green Day), Billie Eilish, Tim McGraw, Alicia Keys, Backstreet Boys, Mariah Carey en nog meer een optreden geven. Deze optredens zullen de artiesten vanuit hun eigen woning / studio via een video verbinding doen en wordt op de Amerikaanse tv-zender Fox uitgezonden.


Booster Festival
Online festival | zaterdag 4 april 19:00 uur - 23:00 uur

Het Enschedese Booster Festival zou aanvankelijk door de maatregelen door de Corona-crisis afgelast worden, maar het festival vindt alsnóg doorgang. Maar dan als online festival. In de avond presenteren artiesten zich in vier festival areas door middel van sessies, videoclips en live-streams. Iedere artiest die is geselecteerd voor het Booster Festival kan meedoen met een eigen video of live-stream. Alles komt samen op diverse, door Booster georganiseerde, visuele radiostreams. Deze streams zijn te volgen via de website van het festival. Op het programma staan onder meer Tricklebolt, The Hubschrauber, Johnny Frost, Foxlane, Dina en meer.

Pleinvrees on Tour
Pleinvrees Amsterdam gaat dit jaar vanwege de uitbraak van het coronavirus niet door, maar de organisatie zit niet bij de pakken neer! Zaterdag 28 maart wordt er vanaf 18:00 uur vanuit Het Sieraad in Amsterdam gestreamd. Miss Melera en Yør Kultura gaan achter de decks staan en het geheel wordt opgenomen door een goede cameracrew. De stream volgen doe je via deze link.

Isolation Rave
Na een eerste editie op 20 maart 2020, organiseren VICE Benelux en Club nu elke vrijdag tot en met 6 April de Isolation Rave. Het doel van deze virtuele rave is om DJ’s te steunen en ervoor te zorgen dat mensen thuis op een veilige manier kunnen feesten tijdens deze gekke periode. Mensen kunnen door digitale biertjes en virtuele shots te kopen de DJ’s supporten en ervoor zorgen dat hierdoor de muziekindustrie niet geheel stil komt te liggen. Vrijdag 27 maart gaat vanaf 14:00 uur de tweede editie live via deze link. De rave duurt tot en met 4:00 uur 's ochtends. Deze editie treden onder andere Chris Floris, Jasper Wolff, Butterslut en Abstractive Mind op.

We missen vast nog wel leuke of mooie live-streams die deze week plaatsvinden of plaats hebben gevonden. Laat het hieronder in de comments weten als jij nog pareltjes bent tegengekomen.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrieframmsteinnieuws2

RAMMSTEIN-ZANGER TILL LINDEMANN OP INTENSIVE CARE...Wij schreven op basis van Duitse mediums dat Till Lindemann met corona op de...

Foals

OOK NIEUWE DATUM VOOR FOALS IN AFAS LIVE De indierockband Foals zou op dinsdag 14 april komen optreden in de AFAS...

REACTIES

geen avatar
do 26 mrt 2020 17:09

Perkoss Scooter gaat 27 maart om 21:00 ook live op YouTube https://youtu.be/d1pj9Vmn-q4

 1
geen avatar
vr 27 mrt 2020 02:02

eatsleeprave.. Joris Voorn heeft echt geen geld nodig hoor!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.