Winnen: 2x2 kaarten voor Behind The Music met Tim Akkerman in Paard

Tim Akkerman news_groot
Winnen: 2x2 kaarten voor Behind The Music met Tim Akkerman in Paard
Door sjoertb op 12 maart 2020 - 13:16 Tim Akkerman werd bekend met de band Di-Rect. Na een mooie tijd met zijn jeugdvrienden sloeg hij zijn eigen weg in. Binnenkort komt de Haagse muzikant weer met een nieuwe album: 'Lions Don’t Cry'. Ook deed hij onlangs mee met Beste Zangers en eind deze maand is kun je hem meemaken bij Behind The Music.

Tijdens Behind the Music blikt host en interviewer Martin Kuiper met Tim Akkerman terug op zijn carrière. Hierbij gebruiken ze ook van tevoren opgenomen video interviews met intimi uit zijn leven.

Op 29 maart vindt Behind The Music met Tim Akkerman plaats in Paard, Den Haag. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Tim Akkerman'.

Deze winactie loopt tot en met 18 maart.

Vanwege de corona-crisis is deze winactie komen te vervallen :(festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. DE STAAT, Y&T,...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

DeWolff1

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR DEWOLFF IN METROPOOL DeWolff is een Nederlandse rootsrockband die sinds 2007 uit de broers Pablo...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.