concert: Editors in AFAS Live op WOENSDAG 06 MAART 2024

  • Editors
    Pinkpop 2010
    © Joost Doensen
  • Editors
    Rock Werchter 2010
WO.
06 MRT
EDITORS Black Box, 20:00 uur AFAS Live, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Editors
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Editors in AFAS Live
Tickets Editors:
Weet waar je koopt!
wo 06 mrt
AFAS Live, Amsterdam
€ 54,88

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Editors heeft in hun ruim twintigjarig bestaan een behoorlijke staat van dienst opgebouwd in hun geboorteland Engeland, maar ook ver daarbuiten. In Nederland is de band een graag geziene gast in het zaalcircuit en op prominente festivalspots. Met uitverkochte tours en (headline)shows op festivals, waaronder een optreden tijdens Pinkpop 2023 op de North Stage, blijft de populariteit van de band groeien. Zo blijft het in 2024 niet alleen bij het concert in AFAS Live: vandaag is aangekondigd dat Editors enkele weken later ook te zien is als een van de headliners op Paaspop in Schijndel.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in AFAS Live in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van AFAS Live in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Editors in AFAS Live plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Editors

Foto Editors te Editors - 4/11 - HMH Foto Editors te Down the Rabbit Hole 2019 - vrijdag Foto Editors te Rock Werchter 2013 - dag 4 Foto Editors te Dauwpop 2022 Foto Editors te Rock Werchter 2013 - dag 4 Foto Editors te Lowlands 2007
 
Bekijk alle 228 foto's van Editors

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen