Editors kondigt extra concert aan in AFAS Live wegens grote vraag

review: Editors - 27/03 - Ziggo Dome Editors
Editors kondigt extra concert aan in AFAS Live wegens grote vraag
Door KayleeV op 24 november 2023 - 11:36 Wegens de grote vraag naar tickets heeft Editors besloten een extra concert toe te voegen aan hun reeks shows in AFAS Live, Amsterdam. Na de aankondiging eerder deze week van een optreden op 6 maart, zal de Britse indierockband nu ook het podium betreden op 5 maart.

Editors, opgericht in 2000, is een Britse indierockband met leden Tom Smith, Russell Leetch, Ed Lay, Justin Lockey, en later Eliott Williams. Hun debuutalbum "The Back Room" uit 2005, met de hit "Munich," werd genomineerd voor een Mercury Music Prize. De band bracht meerdere albums uit, waaronder "An End Has a Start" met "The Racing Rats" en "Violence".

Na het succes van hun zevende studioalbum, "EBM", uitgebracht eind 2022, waarbij Editors samenwerkte met de componist en producer Benjamin John Power (Blanck Mass), wordt de band geprezen voor hun experimenten met een intense, elektronische sound, ondersteund door een krachtig drumgeluid. Het vertrouwde indierockgeluid van Editors blijft echter herkenbaar. De band blijft in 2024 niet stilstaan, want naast de shows in AFAS Live zijn ze ook aangekondigd als headliner op Paaspop in Schijndel.

Tickets zijn nu beschikbaar, beginnend bij € 54,88. Koop hier tickets voor het extra show van Editors in AFAS live.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



depot

NOORDKAAP KONDIGT VOORJAARSCONCERTEN AAN IN HET...Na een reeks succesvolle reünieconcerten in 2022 en 2023, waaronder optredens...

Masego

EXTRA SHOW VAN MASEGO IN ANCIENNE BELGIQUE Het concert van Masego op 12 februari in Ancienne Belgique, Brussel, is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.