Editors ook naar AFAS Live in Amsterdam

review: Editors - 03/12 - TivoliVredenburg Editors
Editors ook naar AFAS Live in Amsterdam
Door KayleeV op 21 november 2023 - 11:34 Op woensdag 6 maart 2024 zal de Britse band Editors een optreden verzorgen in AFAS Live in Amsterdam. Met hun ruim twintigjarige carrière heeft de band niet alleen in hun thuisland Engeland, maar wereldwijd een grote staat van dienst opgebouwd. Eerder werd ook een concert van de Editors in het Sportpaleis Antwerpen op 8 maart 2024 aangekondigd. Ook zijn ze vandaag aangekondigd voor Paaspop 2024 als een van de headliners op het festival.

Editors, opgericht in 2000, is een Britse indierockband met leden Tom Smith, Russell Leetch, Ed Lay, Justin Lockey, en later Eliott Williams. Hun debuutalbum "The Back Room" uit 2005, met de hit "Munich," werd genomineerd voor een Mercury Music Prize. De band bracht meerdere albums uit, waaronder "An End Has a Start" met "The Racing Rats" en "Violence".

Na het succes van hun zevende studioalbum, "EBM", uitgebracht eind 2022, waarbij Editors samenwerkte met de componist en producer Benjamin John Power (Blanck Mass), wordt de band geprezen voor hun experimenten met een intense, elektronische sound, ondersteund door een krachtig drumgeluid. Het vertrouwde indierockgeluid van Editors blijft echter herkenbaar.

Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 24 november om 11:00 uur, met ticketprijzen vanaf € 54,88. Hier kun je kaarten kopen voor het Editors concert in AFAS live. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in!



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Die Antwoord

DIE ANTWOORD KONDIGT DRIE CONCERTEN IN DE BENELUX AANHet Zuid-Afrikaanse rave-rap duo Die Antwoord maakt hun Europese terugkeer...

P!nk

P!NK MET SUMMER CARNIVAL TOUR OPNIEUW NAAR NEDERLAND... P!NK keert in 2024 terug naar het Verenigd Koninkrijk en Europa met haar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.