Editors in maart opnieuw naar België

Editors
Editors in maart opnieuw naar België
Door RobZ op 11 juli 2023 - 11:59 De beproefde combinatie van de Editors en Rock Werchter blijft het publiek bekoren. Dit jaar stonden ze al voor de achtste keer op het podium van dit prestigieuze Belgische festival, waarbij ze keer op keer een onvergetelijke sfeer weten te creëren. Zowel het publiek als de media waren vol lof over de dynamische performance van Tom Smith en zijn band, met bijzondere lof voor de nieuwe toevoeging aan de band, Benjamin John Power (ook bekend als Blanck Mass).

Voor diegenen die de show van de Editors niet konden meemaken op Rock Werchter (de Barn was overvol), is er goed nieuws. De band heeft aangekondigd in het voorjaar van 2024 een indoorconcert te geven, namelijk op vrijdag 8 maart in het Sportpaleis in Antwerpen.

Tickets voor het concert van Editors in het Sportpaleis gaan in de verkoop vanaf maandag 17 juli om 11u. De prijzen variëren van €58,94 tot €47,75, inclusief servicekosten en bijdrage aan mobiliteit. Hier koop je tickets voor Editors in het Sportpaleis. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in!



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg news

DOMINIC FIKE (EUPHORIA) IN SEPTEMBER NAAR UTRECHT EN...Afgelopen week kwam de langverwachte tweede langspeler getiteld 'Sunburn' van...

Paard

PAARD DEN HAAG STRIKT DAVID DUCHOVNY (VAN X-FILES EN... David Duchovny ken je natuurlijk als Fox Mulder van the X-Files of Hank...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.