concert: Editors in Vorst Nationaal op WOENSDAG 26 OKTOBER 2022

  • Editors
    Rock Werchter 2010
  • Editors
    Pinkpop 2010
    © Joost Doensen
WO.
26 OKT
EDITORS 20:00 uur Vorst Nationaal, Brussel
2022
Hoofdprogramma Editors
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Editors in Vorst Nationaal
Tickets Editors:
wo 26 okt
Vorst Nationaal, Brussel
€ 51,40 - 57,01

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

2022 is het jaar van de terugkeer van één van de grootste groepen uit de Britse scene. Editors treedt opnieuw op de voorgrond en brengt op 23 september zijn langverwachte zevende album uit. Afgelopen zondagavond serveerden ze ons alvast een voorsmaakje met hun spectaculaire headline-show op HEAR HEAR! festival. Het is klaar en duidelijk: van de band uit Birmingham hebben we het laatste nog niet gezien. Vandaag kondigt Editors een nieuwe zaalshow aan, op 26 oktober in Vorst Nationaal!

Tom Smith, zijn band én nieuwkomer Benjamin John Power (aka Blanck Mass) hebben sinds april drie nieuwe tracks op ons losgelaten. “Heart Attack”, “Karma Climb” en “Kiss” zijn vlijmscherpe singles op het snijpunt tussen new wave en rock. Met het aankomende album ‘EBM’ – een acroniem van Editors en Blanck Mass – leveren Editors een coherent en dynamisch geheel af, maar ook een duidelijke referentie aan de Electronic Body Music waarmee onze landgenoten Front 242 of de Duitsers van Nitzer Ebb en DAF furore maakten. Met dit nieuwe werk en hun rijkelijke repertoire in de rugzak, belooft dit opnieuw een spannende en meeslepende muzikale reis te worden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Vorst Nationaal in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Vorst Nationaal in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Editors in Vorst Nationaal plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Editors

Foto Editors te Pinkpop 2014 - dag 2 Foto Editors te Positivus Festival 2011 Foto Editors te Pukkelpop 2008 Foto Editors te Down the Rabbit Hole 2019 - vrijdag Foto Editors te Editors - 24/10 - Ziggodome Foto Editors te Editors - 02/10 - Paard van Troje
 
Bekijk alle 205 foto's van Editors

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws