concert: Di-rect in De Oosterpoort op VRIJDAG 14 OKTOBER 2022

  • Di-rect
    Paaspop 2013 - dag 1
    © Bas van der Vorm
  • Di-rect
    Appelpop 2011 - dag 1 vrijdag
VR.
14 OKT
DI-RECT Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2022
Hoofdprogramma Di-rect

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 26 maart 2022 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 14 oktober 2022.

Concert uitverkocht
Di-rect in De Oosterpoort is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
vr 14 okt
Di-rect + Support: Cosmic Crooner
De Oosterpoort, Groningen
€ 34,60 - 33,60

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Di-rect aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Begonnen in 1999 met een vliegende start en hits als ‘Just The Way I do’ en ‘Inside My Head’, was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap.

De vijftien jaar die daarop volgden waren een ‘Rollercoaster Ride’. Met negen albums, twee EP’s, diverse Top 10 hits, talloze awards en meer dan 3.000 live shows in binnen- en buitenland, heeft DI-RECT laten zien dat “they are here to stay”.

In 2009 nam Marcel Veenendaal het stokje over van zanger Tim Akkerman. De eerste single in nieuwe samenstelling ‘Times Are Changing’ werd de eerste #1 hit die de band ooit scoorde en deze droomstart luidde een heel nieuw tijdperk in.

Afgelopen jaar bracht de band hun succes album ‘Wild Hearts’ uit en scoorde ze hun grootste hit tot nu toe met het nummer ‘Soldier On’. Ondanks de coronapandemie wist de band tienduizenden mensen te bereiken met hun spectaculaire livestream concerten. Op 22 en 23 oktober 2021 vierde de band haar 20-jarig bestaan met twee shows in Rotterdam Ahoy.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Oosterpoort in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Di-rect in De Oosterpoort plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Di-rect

Foto Di-rect te Central Park 2019 Foto Di-rect te CuliNESSE 2019 Foto Di-rect te Parkcity Live 2019 Foto Di-rect te Dauwpop 2010 Foto Di-rect te Appelpop 2007 Foto Di-rect te Di-rect - 22/10 - Ahoy
 
Bekijk alle 445 foto's van Di-rect

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws