concert: Di-rect in De Oosterpoort op ZATERDAG 26 MAART 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Di-rect
    Paaspop 2013 - dag 1
    © Bas van der Vorm
  • Di-rect
    Di-rect - 8/12 - Metropool
    © Marieke Waalwijk


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Di-rect in De Oosterpoort) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
26 MRT
DI-RECT Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2022
Hoofdprogramma Di-rect
Concert uitverkocht
Di-rect in De Oosterpoort is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Begonnen in 1999 met een vliegende start en hits als ‘Just The Way I do’ en ‘Inside My Head’, was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap.

De vijftien jaar die daarop volgden waren een ‘Rollercoaster Ride’. Met negen albums, twee EP’s, diverse Top 10 hits, talloze awards en meer dan 3.000 live shows in binnen- en buitenland, heeft DI-RECT laten zien dat “they are here to stay”.

In 2009 nam Marcel Veenendaal het stokje over van zanger Tim Akkerman. De eerste single in nieuwe samenstelling ‘Times Are Changing’ werd de eerste #1 hit die de band ooit scoorde en deze droomstart luidde een heel nieuw tijdperk in.

Afgelopen jaar bracht de band hun succes album ‘Wild Hearts’ uit en scoorde ze hun grootste hit tot nu toe met het nummer ‘Soldier On’. Ondanks de coronapandemie wist de band tienduizenden mensen te bereiken met hun spectaculaire livestream concerten. Op 22 en 23 oktober 2021 vierde de band haar 20-jarig bestaan met twee shows in Rotterdam Ahoy.

Foto's van Di-rect

Foto Di-rect te De Vrienden van Amstel Live 2013 Foto Di-rect te Stöppelhaene 2016 Foto Di-rect te Paaspop Schijndel 2004 Foto Di-rect te Bevrijdingsfestival Overijssel 2008 Foto Di-rect te Nirwana Tuinfeest 2016 - Zaterdag Foto Di-rect te Pop on Top 2016
 
Bekijk alle 548 foto's van Di-rect

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws