concert: The Ghost Inside in 013 op ZONDAG 27 OKTOBER 2024

  • The Ghost Inside
    Graspop Metal Meeting 2013
    © Tim van Veen
  • The Ghost Inside
    Graspop Metal Meeting 2013
    © Tim van Veen
ZO.
27 OKT
THE GHOST INSIDE Main, 19:00 uur 013, Tilburg
2024
Hoofdprogramma The Ghost Inside
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Ghost Inside in 013
Tickets The Ghost Inside:
Weet waar je koopt!
zo 27 okt
013, Tilburg
€ 38,80

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Bekend om hun rauwe en emotionele nummers raakt The Ghost Inside menig metalcore-liefhebber tot in hun ziel. Na een angstaanjagend busongeluk in 2015 en de onderbreking van hun terugkeer door de pandemie in 2020 zijn ze terug, en sterker dan ooit. Hun meest recente album, ‘Searching for Solace’, weerspiegelt de innerlijke strijd en de zoektocht naar vrede te midden van turbulente tijden. De band blijft trouw aan hun kernwaarden van eerlijkheid en kwetsbaarheid, en ze combineren hun metalcore skills met diepgaande boodschappen en melodieuze riffs. Met een indrukwekkende discografie voorafgaand aan hun doorbraak en een onvergetelijke terugkeer naar het podium, blijft The Ghost Inside een bron van inspiratie en betekenis voor metalcore-fans, zowel de oude als de nieuwe generatie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in 013 in Tilburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van 013 in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Ghost Inside in 013 plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Ghost Inside

Foto The Ghost Inside te Jera On Air 2023 - zaterdag 24 juni Foto The Ghost Inside te Graspop Metal Meeting 2013 Foto The Ghost Inside te Impericon Festival 2015 Foto The Ghost Inside te Impericon Festival 2015 Foto The Ghost Inside te Jera On Air 2023 - zaterdag 24 juni Foto The Ghost Inside te Impericon Festival 2015
 
Bekijk alle 19 foto's van The Ghost Inside

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen