concert: Nick & Simon & Garfunkel in Muziekgebouw Eindhoven op ZATERDAG 19 MAART 2022

  • Nick & Simon
    Bevrijdingsfestival Den Haag 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Nick & Simon
    Bevrijdingsfestival Den Haag 2012
    © Gertjan van der Loo
ZA.
19 MRT
NICK & SIMON & GARFUNKEL Grote Zaal, 20:15 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2022
Hoofdprogramma Nick & Simon

EXTRA INFORMATIE

In 1970 verscheen het album ‘Bridge Over Troubled Water’ van het legendarische duo Simon & Garfunkel. Vijftig jaar later reisden Nick & Simon naar New York om op zoek te gaan naar waar en hoe het ooit met het Amerikaanse duo begon. Die zoektocht leverde naast de succesvolle TV-documentaireserie Homeward Bound veel inspiratie op voor nieuw Nederlandstalig werk. In het najaar van 2020 verscheen er een album met als titel ‘NSG’, opgenomen met meervoudig Grammy-winnaar Jay Newland. Dit album is inmiddels met goud bekroond. Nu komt er dan eindelijk de theatertour onder de titel ‘Nick & Simon & Garfunkel’, waar het Volendamse duo al een tijd reikhalzend naar uitkeek!

Tijdens de tour nemen Nick & Simon, met ondersteuning van hun band, je mee naar de zo kenmerkende samenzang en instrumentale omlijsting van dat andere duo. Uiteraard staan er een fiks aantal klassiekers maar ook minder bekende juweeltjes van Simon & Garfunkel op het menu! Maar wellicht het allerbelangrijkste: natuurlijk spelen zij ook voor het eerst hun nieuwste liedjes van “NSG” als ‘Oostenwind’, ‘Jarenlange Maanden’ en ‘Waarom’. Het belooft een onvergetelijke show te gaan worden!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Muziekgebouw Eindhoven in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Nick & Simon & Garfunkel in Muziekgebouw Eindhoven plaatsvindt.

Foto's van Nick & Simon

Foto Nick & Simon te Nick & Simon - 04/10 - Paradiso Foto Nick & Simon te Bevrijdingsfestival Utrecht Foto Nick & Simon te Holland zingt Hazes - 15/03 - Ziggo Dome Foto Nick & Simon te Stöppelhaene 2017 - Vrijdag Foto Nick & Simon te Bevrijdingspop Haarlem 2012 Foto Nick & Simon te Nick & Simon - 04/10 - Paradiso
 
Bekijk alle 141 foto's van Nick & Simon

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws