concert: Anne Soldaat in Mezz op ZONDAG 14 NOVEMBER 2021

  • Anne Soldaat
    Crystal Ball - 24/9 - Melkweg
    © Arend Jan Hermsen
  • Anne Soldaat
    Anne Soldaat - 18/11 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
ZO.
14 NOV
ANNE SOLDAAT Jupiler Zaal, 20:00 uur Mezz, Breda
2021
Hoofdprogramma Anne Soldaat
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Anne Soldaat in Mezz
Tickets Anne Soldaat:
zo 14 nov
Mezz, Breda

EXTRA INFORMATIE

Al ruim twintig jaar kennen we hem. Als solo-artiest. Als lid van Daryll-Ann. Als sideman van Tim Knol. Als fabelachtig gitarist. En als schrijver van beeldschone liedjes. Anne Soldaat is een household name en deze zomer verschijnt zijn nieuwe album ‘Facts & Fears’.

Anne nam de plaat op met Pablo van de Poel van DeWollf. Zijn eerste catchy single ‘You’re Hard To Find’ is reeds uit en laat maar weer eens zien waar Anne Soldaat allemaal toe in staat is. Een plaat die reden is om weer de planken op te gaan. Daar waar zijn kunsten op gitaar nog beter tot zijn recht komen. En hij met zijn nieuwe nummers laat zien dat hij zeker tot een van de beste songschrijvers van Nederland gerekend mag worden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Mezz in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Anne Soldaat in Mezz plaatsvindt.

Foto's van Anne Soldaat

Foto Anne Soldaat te Anne Soldaat - 1/2 - Hedon Foto Anne Soldaat te Anne Soldaat - 1/2 - Hedon Foto Anne Soldaat te Anne Soldaat - 18/11 - Tivoli Foto Anne Soldaat te Paaspop 2013 - dag 2 Foto Anne Soldaat te Paaspop 2013 - dag 2 Foto Anne Soldaat te Bent van Looy - 20/10 - Rotown
 
Bekijk alle 36 foto's van Anne Soldaat

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws