concert: Anne Soldaat in TivoliVredenburg op VRIJDAG 15 OKTOBER 2021

  • Anne Soldaat
    Crystal Ball - 24/9 - Melkweg
    © Arend Jan Hermsen
  • Anne Soldaat
    Anne Soldaat - 18/11 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
VR.
15 OKT
ANNE SOLDAAT Cloud Nine, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Anne Soldaat

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 15 oktober 2021.
Dat is 917 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Al ruim twintig jaar kennen we hem. Als solo-artiest. Als lid van Daryll-Ann. Als sideman van Tim Knol. Als fabelachtig gitarist. En als schrijver van beeldschone liedjes. Anne Soldaat is een household name en deze zomer verschijnt zijn nieuwe album ‘Facts & Fears’.

Anne nam de plaat op met Pablo van de Poel van DeWollf. Zijn eerste catchy single ‘You’re Hard To Find’ is reeds uit en laat maar weer eens zien waar Anne Soldaat allemaal toe in staat is. Een plaat die reden is om weer de planken op te gaan. Daar waar zijn kunsten op gitaar nog beter tot zijn recht komen. En hij met zijn nieuwe nummers laat zien dat hij zeker tot een van de beste songschrijvers van Nederland gerekend mag worden.

Foto's van Anne Soldaat

Foto Anne Soldaat te Bent van Looy - 10/06 - TivoliVredenburg Foto Anne Soldaat te Bent van Looy - 20/10 - Rotown Foto Anne Soldaat te Anne Soldaat - 1/2 - Hedon Foto Anne Soldaat te Bent van Looy - 20/10 - Rotown Foto Anne Soldaat te Paaspop 2013 - dag 2 Foto Anne Soldaat te Bent van Looy - 10/06 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 39 foto's van Anne Soldaat

Gerelateerd nieuws