concert: Anne Soldaat in Rotown op ZATERDAG 04 DECEMBER 2021

  • Anne Soldaat
    Anne Soldaat - 18/11 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
  • Anne Soldaat
    Crystal Ball - 24/9 - Melkweg
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
04 DEC
ANNE SOLDAAT 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Anne Soldaat
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Anne Soldaat in Rotown
Tickets Anne Soldaat:
za 04 dec
Rotown, Rotterdam
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

Je hebt van die gitaristen die wijdbeens met hun gitaar kunnen zwaaien als een ware showman. Je hebt ook gitaristen die kun ziel uitknijpen op het instrument, waardoor de noten bijna als tandpasta uit een tandpastatube worden geperst. Anne Soldaat is zo'n speciaal geval van die laatste categorie: op het podium geeft hij zich meer bloot dan waar dan ook. De artiest flankeerde het legendarische Daryll-Ann op gitaar, maakte vier soloplaten bij Excelsior en werkte als vaste gitarist met artiesten als Tim Knol en Clean Pete.

Met Pablo van der Poel (DeWolff) nam Soldaat onlangs zijn nieuwe plaat Facts & Fears op, dat op 9 juli verschijnt. Het eerste voorproefje You're Hard To Find vangt diezelfde pittoreske pracht als The Kinks in hun hoogtijdagen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Anne Soldaat in Rotown plaatsvindt.

Foto's van Anne Soldaat

Foto Anne Soldaat te Paaspop 2013 - dag 2 Foto Anne Soldaat te Anne Soldaat - 18/11 - Tivoli Foto Anne Soldaat te Paaspop 2013 - dag 2 Foto Anne Soldaat te Anne Soldaat - 18/11 - Tivoli Foto Anne Soldaat te Anne Soldaat - 18/11 - Tivoli Foto Anne Soldaat te Crossing Border Den Haag 2012
 
Bekijk alle 36 foto's van Anne Soldaat

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws