concert: Róisín Murphy in TivoliVredenburg op DONDERDAG 23 SEPTEMBER 2021

  • Róisín Murphy
    Roisin Murphy - 20/02 - Klokgebouw
    © Bas van der Vorm
  • Róisín Murphy
    Roisin Murphy - 20/02 - Klokgebouw
    © Bas van der Vorm
DO.
23 SEP
RÓISÍN MURPHY Ronda, 19:45 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Róisín Murphy
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Róisín Murphy in TivoliVredenburg
Tickets Róisín Murphy:
do 23 sep
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 41,75

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Róisín Murphy is niet zomaar een popster: de Ierse zangeres werd in de nineties bekend als de helft van het electropopduo Moloko, waarmee ze hits scoorde als Sing It Back, The Time Is Now en Fun For Me. In 2003 begon Murphy aan een solocarrière waarin ze jazzpop, electro, house en disco combineert tot een sound die zijn tijd ver vooruit is. Haar laatste album stamt alweer uit 2016, maar dit jaar verscheen er weer nieuw materiaal in de vorm van de singles Murphy's Law en Something More. Zoals het een diva betaamt, trekt Róisín Murphy live alles uit de (kleding)kast, in een spetterende show!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Róisín Murphy in TivoliVredenburg plaatsvindt.

Foto's van Róisín Murphy

Foto Róisín Murphy te Róisín Murphy - 30/08 - TivoliVredenburg Foto Róisín Murphy te Roisin Murphy - 20/02 - Klokgebouw Foto Róisín Murphy te Cactusfestival 2017 - Vrijdag Foto Róisín Murphy te Róisín Murphy - 30/08 - TivoliVredenburg Foto Róisín Murphy te Pukkelpop 2016 - Vrijdag Foto Róisín Murphy te Rock Werchter 2008
 
Bekijk alle 97 foto's van Róisín Murphy

Gerelateerd nieuws