Róisín Murphy geeft op 23 september 2021 een concert in TivoliVredenburg

review: Roisin Murphy - 20/02 - Klokgebouw Róisín Murphy
Róisín Murphy geeft op 23 september 2021 een concert in TivoliVredenburg
Door JenitaPostma op 30 september 2020 - 10:43 Róisín Murphy komt op 2 oktober 2020 met haar nieuwe album ‘Róisín Machine’ waarover ze zelf zegt “Omdat ik een machine ben, Ik stop nooit”. Haar nieuwe album zal ze op 23 september 2021 presenteren aan het Nederlandse publiek met een optreden geven in TivoliVredenburg, Utrecht. De voorverkoop van de tickets zal beginnen op de dag dat haar album uitkomt, 2 oktober dus en zal starten om 10:00 uur.

De Ierse zangeres Róisín Murphy werd in de nineties bekend als de helft van het electropopduo Moloko, waarmee ze hits scoorde als "Sing It Back", "The Time Is Now" en "Fun For Me". In 2003 begon Murphy aan een solocarrière waarin ze jazzpop, electro, house en disco combineert tot een sound die zijn tijd ver vooruit is. Haar laatste album stamt uit 2016, maar dit jaar verscheen er weer nieuw materiaal in de vorm van de singles Murphy's Law en Something More. Róisín Murphy was in 2019 voor het laatst in Nederland te zien. Toen stond ze op het Dekmantel festival. In 2018 was ze te zien op ADE in Paradiso (dit leverde mooie plaatjes op) en gaf ze in de zomer een concert in TivoliVredenburg.

De tickets van het concert in TivoliVredenburg zullen 41,75 euro per stuk kosten. Zoals gezegd gaat de tickets op 2 oktober om 10:00 uur in de verkoop. Via deze link koop je tickets voor Róisín Murphy in TivoliVredenburg. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Hier stel je een ticketreminder in.
Bestel tickets Róisín Murphy in TivoliVredenburg
Tickets Róisín Murphy
do 23 sep
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 41,75
Spinvis

SPINVIS BREIDT 7696 TOUR UIT MET CONCERTEN IN O.A....Eerder schreven we dat Spinvis samen met zijn band een aantal concerten...

Paradiso logo nieuw1

PARADISO EN MELKWEG VOEREN MONDKAPJESPLICHT IN Gisteren berichten we al over het nieuws dat momenteel concerten in...

REACTIES

geen avatar
do 01 okt 2020 02:30

eatsleeprave.. Zou het rond die tijd weer mogen? Dat mensen hun cave uit mogen van ome Huug? Voordat ik weer met een stapeltje kaarten kan klaverjassen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.