Róisín Murphy met nieuwe tournee ook langs Ancienne Belgique

Róisín Murphey
Róisín Murphy met nieuwe tournee ook langs Ancienne Belgique
Door JenitaPostma op 07 oktober 2020 - 10:49 Eerder schreven we al dat Róisín Murphy naar TivoliVredenburg komt met haar nieuwe album. Vandaag is bekend gemaakt dat ze ook een show gaat geven in Ancienne Belgique te Brussel. Dit op 21 september 2021. De kaartverkoop zal starten op vrijdag 9 oktober om 10:00. In de voorverkoop zullen tickets 39 euro kosten.


Róisín Murphy is niet zomaar een popster: de Ierse zangeres werd in de nineties bekend als de helft van het electropopduo Moloko, waarmee ze hits scoorde als Sing It Back, The Time Is Now en Fun For Me. In 2003 begon Murphy aan een solocarrière waarin ze jazzpop, electro, house en disco combineert tot een sound die zijn tijd ver vooruit is.

Vijf jaar na haar album ‘Hairless Toys’, dat haar een nominatie voor de Mercury Prize opleverde, komt Róisín Murphy terug met haar album ‘Róisín Machine’. Dit album is het resultaat van een lange en mooie samenwerking met een van haar naaste medewerkers Crooked Man aka DJ Parrot. Deze verdiende zijn strepen met hits als ‘Simulation’, ‘Jealousy’, ‘Incapable’, ‘Narcissus’ en ‘Something More’.

Via deze link kan je vanaf vrijdag 9 oktober 10:00 tickets bemachtigen voor het concert van Róisín Murphey in Ancienne Belgique. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

Bestel tickets Róisín Murphy in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Róisín Murphy
di 21 sep
Ancienne Belgique (AB), Brussel
Scala theater2

SCALA THEATER KRIJGT GEEN ONTHEFFING EN MOET O.A....Het Scala Theater is een tijdelijk en volledig coronaproof theater dat in...

Corona virus

VEILIGHEIDSREGIO BRABANT-NOORD GEEFT TOCH... In ons overzicht van de regionale verschillen van de implementatie van de 30...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.