concert: Cult! Live: Amenra Plays 'The Mirror' by Tarkovsky in Cactus Muziekcentrum op DONDERDAG 08 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • AmenRa
    Fortarock 2013


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Cult! Live: Amenra Plays 'The Mirror' by Tarkovsky in Cactus Muziekcentrum) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
08 APR
CULT! LIVE: AMENRA PLAYS 'THE MIRROR' BY TARKOVSKY Concertgebouw Brugge, 20:00 uur Cactus Muziekcentrum, Brugge
2021
Hoofdprogramma AmenRa
Toegang VVK: €23
ADD: €26

EXTRA INFORMATIE

AMENRA
De intense en emotionele sludgemetal van Amenra beukt even hard in op het middenrif als op de ziel. In hun meer dan 20-jarig bestaan groeide de groep uit tot de vaandeldrager van de alternatieve metal en één van de grootste internationale groepen in het genre, met een devote schare fans over de hele wereld. Een groep die niet op zijn lauweren rust, en op zoek gaat naar alternatieve vertoningsvormen voor hun muziek en boodschap die draait rond verlies, pijn maar ook verwerking en heling. Het verhaal en de filosofie van Amenra is zodanig krachtig dat het mensen beweegt tot ver buiten de niche waarin de groep groot werd. Een voorstelling van Amenra is een gitzwart ritueel, dat zowel pijnigt als zalft en waar niemand onbewogen van terugkeert.

Lees meer op

Foto's van AmenRa

Foto AmenRa te Lowlands 2018 - zondag Foto AmenRa te Lowlands 2018 - zondag Foto AmenRa te Lowlands 2018 - zondag Foto AmenRa te Best Kept Secret 2022 - zondag Foto AmenRa te Fortarock 2013 Foto AmenRa te AMENRA – The Building of the Free Church  - 28/09 - Paradiso
 
Bekijk alle 33 foto's van AmenRa

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws