concert: Cult! Live: Amenra Plays 'The Mirror' by Tarkovsky in M.C. Cactus

  • AmenRa
    Fortarock 2013
DO.
08 APR
CULT! LIVE: AMENRA PLAYS 'THE MIRROR' BY TARKOVSKY Concertgebouw Brugge, 20:00 uur M.C. Cactus, Sint-Andries
2021
Hoofdprogramma AmenRa
Toegang VVK: €23
ADD: €26

EXTRA INFORMATIE

AMENRA
De intense en emotionele sludgemetal van Amenra beukt even hard in op het middenrif als op de ziel. In hun meer dan 20-jarig bestaan groeide de groep uit tot de vaandeldrager van de alternatieve metal en één van de grootste internationale groepen in het genre, met een devote schare fans over de hele wereld. Een groep die niet op zijn lauweren rust, en op zoek gaat naar alternatieve vertoningsvormen voor hun muziek en boodschap die draait rond verlies, pijn maar ook verwerking en heling. Het verhaal en de filosofie van Amenra is zodanig krachtig dat het mensen beweegt tot ver buiten de niche waarin de groep groot werd. Een voorstelling van Amenra is een gitzwart ritueel, dat zowel pijnigt als zalft en waar niemand onbewogen van terugkeert.

Lees meer op

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de M.C. Cactus in Sint-Andries? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Cult! Live: Amenra Plays 'The Mirror' by Tarkovsky in M.C. Cactus plaatsvindt.

Foto's van AmenRa

Foto AmenRa te Fortarock 2013 Foto AmenRa te Fortarock 2013 Foto AmenRa te Summer Darkness 2013 Foto AmenRa te AMENRA – The Building of the Free Church  - 28/09 - Paradiso Foto AmenRa te Summer Darkness 2013 Foto AmenRa te Lowlands 2018 - zondag
 
Bekijk alle 30 foto's van AmenRa

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws