AmenRa viert nieuw album 'De Doorn' tweemaal in Openluchttheater De Goffert

AmenRa sfeer Paradiso
AmenRa viert nieuw album 'De Doorn' tweemaal in Openluchttheater De Goffert
Door sjoertb op 06 mei 2021 - 12:37 Op 25 juni brengt AmenRa het nieuwe album ‘De Doorn’. Het is voor het eerst ​dat de Vlaamse post-metal band een plaat maakt in het Nederlands. Door gebruik van de moedertaal voelt de band dat er nog meer ruimte is voor diepgang en expressie.

De nieuwe muziek wordt op 2 en 3 juli aan het publiek voorgesteld tijdens twee bijzondere concerten in het Openluchttheater de Goffert in Nijmegen.

Frontman Colin H. van Eeckhout over het nieuwe album: “Engels is de meest geaccepteerde taal in muziek en als je jonger bent, klinkt alles wat niet Engels is raar. Maar naarmate ik ouder werd kreeg ik meer affiniteit met mijn eigen taal en ontdekte ik zoveel meer vrijheid tijdens het schrijven. Je kunt veel dieper gaan, verschillende betekenissen aan woorden hangen en veel poëtischer zijn”.

De concerten:
02-07-2021 - Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (tickets)
03-07-2021 - Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (tickets)

Tickets kosten € 27,50 per stuk. De voorverkoop start op vrijdag 7 mei om 11 uur 's ochtends. De show houdt rekening met 1,5 meter afstand tussen bezoekers.

Foto: AmenRa in Paradiso door Susana Martins


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Guus Meeuwis

GUUS MEEUWIS NAAR ROTTERDAM MET 'GROOTS MET ZACHTE G'Voor het eerst gaat Guus Meeuwis zijn 'Groots met zachte G'-show houden in...

jonna fraser

JONNA FRASER IN OKTOBER TERUG IN PARADISO In oktober geeft Jonna Fraser weer een concert in het Amsterdamse Paradiso....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.